Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
📢 Merhaba Ziyaretçi. "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃" konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...
Zorlandım dersem yalan olur sanki normal bir.gün gibiydi hasta olmamdan dolayı olsa gerek ne acıktım ,ne susadım saatler su gibi aktı geçti, gündüz den kursa gitmiş olmamım da etkisi var tabii ki
Geçmiş olsun canım ?
Benim çok güzel geçti normalde aşırı baş ağrısı yaşardım ama bu defa hiç zorlanmadan geçti çok keyifli bir gündü darısı diğer günlere inşallah ?
Ben. Tutmuyor um. Simdilik deniyecegim. Ay ni sorun olursa ?yapıcagım hic birsey yok sadece. Borcumu ödeyeceğim. Saglık daha önemli sen ne kadar istersen iste. Saglıgın musade etmediği sürece
Ben. Tutmuyor um. Simdilik deniyecegim. Ay ni sorun olursa ?yapıcagım hic birsey yok sadece. Borcumu ödeyeceğim. Saglık daha önemli sen ne kadar istersen iste. Saglıgın musade etmediği sürece
Çok normal benim için bir o kadar daha süre olsa bana mısın demem. Sigara içtiğim dönemlerde hep fire verirdim bırakalı zerre kadar zorlanmıyorum desem yeridir.