M mertcem Üyecik 12 Ags 2008 #74 Sayın Hocam düzeltilen link REHBERLİK 3.4 ün linki. Siz 3.5 i yayınlamadınız mı? Size zahmet bakarsanız sevinirim.
Sayın Hocam düzeltilen link REHBERLİK 3.4 ün linki. Siz 3.5 i yayınlamadınız mı? Size zahmet bakarsanız sevinirim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ags 2008 #75 Hakikaten çok dalgınım. Elimde kurulumu var mı bilemiyorum şimdi bakıyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ags 2008 #76 Tekrar uplaod ettim. 3.5 versiyonunu indirebilirsiniz.
C cesur2 Üyecik 3 Eyl 2008 #79 Rehberlik proğramını kurdum kullanıyorum ellerinize sağlık ancak öğrenci resmi ekleyemiyorum resim formatıyla alakalı olabilir mi lütfen yardım.....
Rehberlik proğramını kurdum kullanıyorum ellerinize sağlık ancak öğrenci resmi ekleyemiyorum resim formatıyla alakalı olabilir mi lütfen yardım.....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Eyl 2008 #80 .jpg, .gif, ve .bmp formatlarında resim ekleyebilirsiniz. Siz de hangi formatta sorun var ona göre ilgilenebilirim.
.jpg, .gif, ve .bmp formatlarında resim ekleyebilirsiniz. Siz de hangi formatta sorun var ona göre ilgilenebilirim.