P Papatya V.I.P V.I.P 29 Mys 2015 #11 Ya bunlar bir harika! Hangisini seçmem gerektiğine şuan karar veremedim. Bence herkes birinci olsun. ^_^
Ya bunlar bir harika! Hangisini seçmem gerektiğine şuan karar veremedim. Bence herkes birinci olsun. ^_^
OBir MEB Özel üye 3 Hzr 2015 #13 Bu yarışmaya katılmayı çok istemiştim ama olmadı. Bir sonrakine katılım ve hatta kazanmak konusunda çok azimliyim bu böyle biline.
Bu yarışmaya katılmayı çok istemiştim ama olmadı. Bir sonrakine katılım ve hatta kazanmak konusunda çok azimliyim bu böyle biline.
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 9 Hzr 2015 #15 tek tek oy verilmiyormu birden fazla oy kullanabilirsiniz yazıyor ama sadece bi defakullanabildim :/
cemree =)=) V.I.P 10 Hzr 2015 #16 Beyfendi dediki: tek tek oy verilmiyormu birden fazla oy kullanabilirsiniz yazıyor ama sadece bi defakullanabildim :/ Genişletmek için tıklayın... aynı anda iki seçeneğe tıklamak gerekiyordu =(
Beyfendi dediki: tek tek oy verilmiyormu birden fazla oy kullanabilirsiniz yazıyor ama sadece bi defakullanabildim :/ Genişletmek için tıklayın... aynı anda iki seçeneğe tıklamak gerekiyordu =(
cemree =)=) V.I.P 12 Hzr 2015 #17 Anket sonlandı ve sırası ile; 1.Beyfendi (Resim5) 2.kAşİf (Resim1) 3.cemree (Resim4) katılan herkese teşekkür ediyorum. @Beyfendi birinciliğin için tebrik ederim. =) Yeni yarışma konusunu sen belirleyeceksin =)
Anket sonlandı ve sırası ile; 1.Beyfendi (Resim5) 2.kAşİf (Resim1) 3.cemree (Resim4) katılan herkese teşekkür ediyorum. @Beyfendi birinciliğin için tebrik ederim. =) Yeni yarışma konusunu sen belirleyeceksin =)