yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2022 #1 Resimde kaç tane rakam Görüyorsunuz
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 14 Eyl 2022 #2 10 tane (salladım) Upvote 1 Downvote Çözüm
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2022 #3 yok canisim dogru degil ay nerde gördün okadar raka mi Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Eyl 2022 #4 7 tane rakam var Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Eyl 2022 #6 yilmaz27 dediki: 7 tane rakam var Genişletmek için tıklayın... Ben niye. Göremedim 7 rakami Sentinus dediki: 6+8+9+2+4+1 toplam 6 rakam Genişletmek için tıklayın... 5 tanede Ben gördüm deliliginde bu kadari fazla otobüste rakam ariyorum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: 7 tane rakam var Genişletmek için tıklayın... Ben niye. Göremedim 7 rakami Sentinus dediki: 6+8+9+2+4+1 toplam 6 rakam Genişletmek için tıklayın... 5 tanede Ben gördüm deliliginde bu kadari fazla otobüste rakam ariyorum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 15 Eyl 2022 #7 yesim434 dediki: 5 tanede Ben gördüm deliliginde bu kadari fazla otobüste rakam ariyorum Genişletmek için tıklayın... sen sırasıyla dediğim rakamlara bak Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: 5 tanede Ben gördüm deliliginde bu kadari fazla otobüste rakam ariyorum Genişletmek için tıklayın... sen sırasıyla dediğim rakamlara bak
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Eyl 2022 #8 Sentinus dediki: sen sırasıyla dediğim rakamlara bak Genişletmek için tıklayın... Bende gördüm ama Zeki olduğum için deil senin yorumunu okudugum için Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: sen sırasıyla dediğim rakamlara bak Genişletmek için tıklayın... Bende gördüm ama Zeki olduğum için deil senin yorumunu okudugum için
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 15 Eyl 2022 #9 Tatlı Cadı dediki: Bende gördüm ama Zeki olduğum için deil senin yorumunu okudugum için Genişletmek için tıklayın... burada zeka değil de dikkat gerekli sanki hocam Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı dediki: Bende gördüm ama Zeki olduğum için deil senin yorumunu okudugum için Genişletmek için tıklayın... burada zeka değil de dikkat gerekli sanki hocam
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Eyl 2022 #10 Sentinus dediki: burada zeka değil de dikkat gerekli sanki hocam Genişletmek için tıklayın... Çok dikkatli de deilim ki Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: burada zeka değil de dikkat gerekli sanki hocam Genişletmek için tıklayın... Çok dikkatli de deilim ki