S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #131 Sakın yanlış anlama, kendimi yitirmiş değilim, sadece sende kayboldum o kadar...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #132 Yüreğim seni çok sevdi, O yürek talan, o yürek yangın yeri, O yürek seni istiyor, Bir tek seni... - Canan Tan
Yüreğim seni çok sevdi, O yürek talan, o yürek yangın yeri, O yürek seni istiyor, Bir tek seni... - Canan Tan
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #133 Sesinde ne var biliyor musun? Bir bahçenin ortası var...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #134 Özlemek, aşkın yaramaz çocuğu gibi.. Ben o çocuğu bile usandırdım artık.. Özdemir Asaf
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #135 Havam bozulmaya başladı yine. Gözlerim de dolmaya... Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece... - Cemal Süreya
Havam bozulmaya başladı yine. Gözlerim de dolmaya... Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece... - Cemal Süreya
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #136 Şimdi açsam pencereyi de beklesem.. Sen gelsen.. Olmaz ya hani geliversen.. Hiçbir şey sormasan.. Hiç birşey söylemesen.. Sussam.. Sussan.. Sussak.. Susuşların anlattığını dinlesek.. Sırt sırta otursak.. Katılasıya ağlasak… Sormasak birbirimize sebebini… Sonra dönsek yüzyüze.. Sarılsam.. Sarılsan.. Sarılsak.. Ve yine hiçbirşey konuşmasak.. Ama anlasak.. Ne vardı sahi.. Olmaz ya.. Hayal ya.. Hani diyorum ; olsa ne vardı…
Şimdi açsam pencereyi de beklesem.. Sen gelsen.. Olmaz ya hani geliversen.. Hiçbir şey sormasan.. Hiç birşey söylemesen.. Sussam.. Sussan.. Sussak.. Susuşların anlattığını dinlesek.. Sırt sırta otursak.. Katılasıya ağlasak… Sormasak birbirimize sebebini… Sonra dönsek yüzyüze.. Sarılsam.. Sarılsan.. Sarılsak.. Ve yine hiçbirşey konuşmasak.. Ama anlasak.. Ne vardı sahi.. Olmaz ya.. Hayal ya.. Hani diyorum ; olsa ne vardı…
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #137 Hangi şehirde hangi ülkede hangi kıt’ada dünyanın neresinde olursan ol sana benden yakın hiç kimse yok unutma . Ne zaman görmek istersen gözlerini kapat. Ben oradayım. Bir tek seninleyim.
Hangi şehirde hangi ülkede hangi kıt’ada dünyanın neresinde olursan ol sana benden yakın hiç kimse yok unutma . Ne zaman görmek istersen gözlerini kapat. Ben oradayım. Bir tek seninleyim.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #138 Bazen nereye gidersen git.. Dünyanın en güzel yeri bile olsa.. O yanında yok diye gördüğün şeylerin aldığın nefesin hiçbir önemi kalmaz.
Bazen nereye gidersen git.. Dünyanın en güzel yeri bile olsa.. O yanında yok diye gördüğün şeylerin aldığın nefesin hiçbir önemi kalmaz.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Mrt 2013 #139 Gel seninle bir daha ağlayalım ; yaşanmışlara, yaşanmamışlara bir de hiç yaşanmayacaklara ... Oğuz Atay
Gel seninle bir daha ağlayalım ; yaşanmışlara, yaşanmamışlara bir de hiç yaşanmayacaklara ... Oğuz Atay