S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Mrt 2013 #311 Al kuşak takıp gelmiş hüznüm geceme, ---Yüz görümlüğün Ömrüm'dür... Tak boynuna beni Yâr.. ."Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın [c.c.] Aşkıyla...
Al kuşak takıp gelmiş hüznüm geceme, ---Yüz görümlüğün Ömrüm'dür... Tak boynuna beni Yâr.. ."Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın [c.c.] Aşkıyla...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Mrt 2013 #312 Öldümse verdiğin yürekle öldüm, katlimin salâsı önce sana ulaştı. Sordular elbet: -Nasıl bilirdiniz? Sen seslendin mi, bekleyip de gelmeyenine, aah sen, dedin mi ki: -Yakardı!...
Öldümse verdiğin yürekle öldüm, katlimin salâsı önce sana ulaştı. Sordular elbet: -Nasıl bilirdiniz? Sen seslendin mi, bekleyip de gelmeyenine, aah sen, dedin mi ki: -Yakardı!...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #313 Şimdi, Söndü ışık, Sustu dudağımdaki sen çalan ıslık.. Sen, Dünya ahret acımsın artık..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #314 Adı var da her şeyin; ne deniyor olmadığın mevsime..?
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #315 yüreğinle bakarsın aşkına, gözlerine gerek duymadan...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #316 Çabuk ol! Geç kalmışsın dök yaprakları dökdökdök.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #317 Yüreğim Kadar Yüreğine, AŞK Düşsün İnşAALLAH Rukiye Köksal
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #318 acı sen miydin yalınayak geçen yanımdan ağzında firuze bir ıslık ve bir türküyle, inceden: 'değmen benim gamlı yaslı gönlüme'… ben miydim o küçük mercan balığı, o kef-i derya uçsuz bucaksız yelkenlere düş açan incisi incinmiş kabuk! Perihan Baykal
acı sen miydin yalınayak geçen yanımdan ağzında firuze bir ıslık ve bir türküyle, inceden: 'değmen benim gamlı yaslı gönlüme'… ben miydim o küçük mercan balığı, o kef-i derya uçsuz bucaksız yelkenlere düş açan incisi incinmiş kabuk! Perihan Baykal
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #319 Elhamdülillah" seni yanımda 'var' gönlümde 'yar' edene....
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Mrt 2013 #320 in cin top oynuyor buralarda yokluğun ise yol geçen hanı