Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Ekm 2011 #231 ZeyNoO dediki: Hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim kendimi Vay arkadaş kimse düşünmüyor beni Genişletmek için tıklayın... ne oluyor Gülüm.... kostum geldim bak
ZeyNoO dediki: Hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim kendimi Vay arkadaş kimse düşünmüyor beni Genişletmek için tıklayın... ne oluyor Gülüm.... kostum geldim bak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ekm 2011 #232 caglayagmur dediki: ne oluyor Gülüm.... kostum geldim bak Genişletmek için tıklayın... Ne olsun ablam yaa. Abimde gitti memlekete.. Babamda işten sonra uğramış bi yere. Daha bekliyorum yok ortada Kaldım tek başıma Facebookta canım sıkıldı evde tek olmak sıkıcı yazdım abimde bi ton laf söyledi kendini reklam ediyon diye bozuldum
caglayagmur dediki: ne oluyor Gülüm.... kostum geldim bak Genişletmek için tıklayın... Ne olsun ablam yaa. Abimde gitti memlekete.. Babamda işten sonra uğramış bi yere. Daha bekliyorum yok ortada Kaldım tek başıma Facebookta canım sıkıldı evde tek olmak sıkıcı yazdım abimde bi ton laf söyledi kendini reklam ediyon diye bozuldum
S -STORM- Usta 7 Ekm 2011 #235 Başkasının benim kullanıcım yüzünden yazdığı mesaj yüzünden özel üyeliğim gitti,üyelikte tehlikede,bu nedir... İnternet kafeye gitmicem bir daha
Başkasının benim kullanıcım yüzünden yazdığı mesaj yüzünden özel üyeliğim gitti,üyelikte tehlikede,bu nedir... İnternet kafeye gitmicem bir daha
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 8 Ekm 2011 #237 korkudan elim ayağım titriyo valla gelirken eteğimde bişe gördüm et parçası sanıp aldım elime ıslak yumuşak bişe ne olduğunu tam olarak çözmeye kalmadan kıpırdamaya başladı tırtılmış bastım çığlığı az kalsın kaza yapcaktık ömrümde hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum kenara çekti hemen babam ben zaten attığım çığlıkla beraber atmıştım elimden sonrada dışarı attık çok korkuyorum bu hayvanlardan yaa gelen bir msj paylaşmak istedim ... tırtılmış .
korkudan elim ayağım titriyo valla gelirken eteğimde bişe gördüm et parçası sanıp aldım elime ıslak yumuşak bişe ne olduğunu tam olarak çözmeye kalmadan kıpırdamaya başladı tırtılmış bastım çığlığı az kalsın kaza yapcaktık ömrümde hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum kenara çekti hemen babam ben zaten attığım çığlıkla beraber atmıştım elimden sonrada dışarı attık çok korkuyorum bu hayvanlardan yaa gelen bir msj paylaşmak istedim ... tırtılmış .