Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Şbt 2017 #12 _KbraS_ dediki: Merhaba, hoşgeldiniz. Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum Teşekkür ederim.
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2017 #13 Hoşgeldiniz. Aradığınızı bulmak değil aslında önemli olan Önemli olan, o yolda yürürken yaşadıklarınız, aldığınız hazdır değil mi Umarım kalıcı olursunuz diyeceğim. Size şöyle bir şarkı armağan edeyim içimden geldi.
Hoşgeldiniz. Aradığınızı bulmak değil aslında önemli olan Önemli olan, o yolda yürürken yaşadıklarınız, aldığınız hazdır değil mi Umarım kalıcı olursunuz diyeceğim. Size şöyle bir şarkı armağan edeyim içimden geldi.
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2017 #14 Ben teşekkür ederim o sizin inceliğiniz. Slow şarkılar dinlemem. Bunu sizin için bir defalığına dinleyeceğim.
Ben teşekkür ederim o sizin inceliğiniz. Slow şarkılar dinlemem. Bunu sizin için bir defalığına dinleyeceğim.
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2017 #15 Yok ya dinleyemeyeceğim, Kapattım, dinleyemedim. Kusura bakmayın.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Şbt 2017 #16 Papatya dediki: Ben teşekkür ederim o sizin inceliğiniz. Slow şarkılar dinlemem. Bunu sizin için bir defalığına dinleyeceğim. Genişletmek için tıklayın... Pekala o halde benim sevdiğim bir parçayı paylaşayım..
Papatya dediki: Ben teşekkür ederim o sizin inceliğiniz. Slow şarkılar dinlemem. Bunu sizin için bir defalığına dinleyeceğim. Genişletmek için tıklayın... Pekala o halde benim sevdiğim bir parçayı paylaşayım..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Şbt 2017 #18 Papatya dediki: Ne değişik bir şarkı teşekkür ederim, çok düşüncelisiniz. Genişletmek için tıklayın... Biraz değişik evet
Papatya dediki: Ne değişik bir şarkı teşekkür ederim, çok düşüncelisiniz. Genişletmek için tıklayın... Biraz değişik evet
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Şbt 2017 #20 TeBeSSüm dediki: Hoşgeldin @Aşĸ-ı DeruN keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim Hanımefendi hoşbuldum
TeBeSSüm dediki: Hoşgeldin @Aşĸ-ı DeruN keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim Hanımefendi hoşbuldum