Cok tan böldüler bile oooo ooo uyu sen fakirler ve zenginler olarak hemdeYukarı adım fiyat düzenlemesi onlar. Milletimizi bölemezsin
Zengini daha cok zengin etme çabasındayız farkında deilmisin
Cok tan böldüler bile oooo ooo uyu sen fakirler ve zenginler olarak hemdeYukarı adım fiyat düzenlemesi onlar. Milletimizi bölemezsin
Sen zenginim diyodun neden rahatsız oluyonkiCok tan böldüler bile oooo ooo uyu sen fakirler ve zenginler olarak hemde
Kim geliyo ben Hiç görmedim duymadım gelen artı herkez aklını kullanmayabilir 3-5 kişiyle yola bakman beni şaşırttıYukarı adım fiyat düzenlemesi onlar. Milletimizi
O yüzden mi almanyadakiler akın akın Türkiye ye gelmeye başladı
Neyi böldüler sen dur bakalım daha bu bölünmemiCok tan böldüler bile oooo ooo uyu sen fakirler ve zenginler olarak hemde
Zenginim die susmak zorundamıyım fiyat yükselmeler benim cok işime yaradı hemde cok cok bir arabadan 1 ay olmadan 100 binden fazla karımız oldu ki cok araba sattık vs ama benim tuzu kuru die nie susayım çevremde durumu olmayanlarda var ha onlar hala hükümeti destekliyorlarsa da tek sözüm beter olsunlarSen zenginim diyodun neden rahatsız oluyonki
Adamlar yakıt kuyruğunda yakıt bulamıyor sen ne diyorsun Fox izlemekten kafan karışmış biraz Ahaber bakKim geliyo ben Hiç görmedim duymadım gelen artı herkez aklını kullanmayabilir 3-5 kişiyle yola bakman beni şaşırttı
Yok ben krt halk izliyorumAdamlar yakıt kuyruğunda yakıt bulamıyor sen ne diyorsun Fox izlemekten kafan karışmış biraz Ahaber bak
Bu iş böyle yapacak bir şey yok. SaçmalyoyorsunZenginim die susmak zorundamıyım fiyat yükselmeler benim cok işime yaradı hemde cok cok bir arabadan 1 ay olmadan 100 binden fazla karımız oldu ki cok araba sattık vs ama benim tuzu kuru die nie susayım çevremde durumu olmayanlarda var ha onlar hala hükümeti destekliyorlarsa da tek sözüm beter olsunlar
Yooo ben cok ciddi dedim bi keremBu iş böyle yapacak bir şey yok. Saçmalyoyorsun
Araç piyasasını kim şişiriyor belli olduZenginim die susmak zorundamıyım fiyat yükselmeler benim cok işime yaradı hemde cok cok bir arabadan 1 ay olmadan 100 binden fazla karımız oldu ki cok araba sattık vs ama benim tuzu kuru die nie susayım çevremde durumu olmayanlarda var ha onlar hala hükümeti destekliyorlarsa da tek sözüm beter olsunlar