RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Ekm 2012 #122 YoRuMSuZ dediki: Şu var; bildiğin coca cola Genişletmek için tıklayın... bendede aynı manzara var bardak farklı kahve fincanı kahve içiyorum ben
YoRuMSuZ dediki: Şu var; bildiğin coca cola Genişletmek için tıklayın... bendede aynı manzara var bardak farklı kahve fincanı kahve içiyorum ben
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Ekm 2012 #125 Saymakla bitmez tornavida,pense,testere,el feneri,ayak pompası kısacası hırdavat panosu
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Ekm 2012 #126 YoRuMSuZ dediki: Şu var; bildiğin coca cola Genişletmek için tıklayın... ben bunu şarap sandım ya laaa yine duvar var bakışa bakışa bi hal olduk duvarla
YoRuMSuZ dediki: Şu var; bildiğin coca cola Genişletmek için tıklayın... ben bunu şarap sandım ya laaa yine duvar var bakışa bakışa bi hal olduk duvarla
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ekm 2012 #127 Şarap içmem. Kesinlikle kokusuna bile dayanamam. Ama viski olma ihtimali yüksek bunun (cola karışık) unuttum o akşamı
Şarap içmem. Kesinlikle kokusuna bile dayanamam. Ama viski olma ihtimali yüksek bunun (cola karışık) unuttum o akşamı