Yanıldın agır abeyy ?tahmininde onlar aşkım degil onlar bebeklerim. Onların ne işi olur aşk meşk le hersşeyin yeri farklı. Degilmi aşk lar aşk cocuklar Canın cigerin
Aşk uzun yıllar isteyen bir şeydir ilk görüşte aşka inanmam onu adı tutkudur sanaldan aşk olabilir mi bilmiyorum bence yüz yüze görüşmek şarttır bu durumda ve tabiki ona aşk diyebilmemiz için yıllar sürmesi gerekir
ne ise birinci askim genc guzel bir ask bulunca kendine dedi ya kadin düs yakamdan artik ne ise biraz tartistik tabiki hakliydi tabiki ne ise biraktim aradan cok gecmeden daha YAKISIKLI esmer surdan asagi bakiyor tesadufen birine gözüm ilisti bir kac defa bulustuk kahve ictik sonra tanistik hersey superdi bunla da cok sürmedi anlasamadik 2 gun sonra baktim baska zayif citi piti bir bayan yaninda dedim tüh görüyonmu bendeki esek sansina ne ise uzun süre kapadim kalbimi asklara mesklere Arkasi yarin )
aşkın kelime anlamını zaman içinde bu kadar yitirmesi beni çok üzüyo..aşk ı sanal ortamda yaşanılabilecek kadar basit bulmuyorum.. sadece boşlukta olan insanların oyalanmak için,kendini bir nebze de olsa mutlu edebilmek için kendini kandırmaları diye düşünüyorum.. hoşlanma lafı bile fazla bu olaya.. bu kelimeyi hiç sevmediğim halde tabir edecek başka bir şey bulamadım,en fazla 'elektrk alma' diyebiliriz..bence..