MRMİC Uzman 3 Ksm 2008 #11 corelia dediki: Hepsi de harika olmuş, süper paylaşım teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Ben teşekkür ederim
corelia dediki: Hepsi de harika olmuş, süper paylaşım teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Ben teşekkür ederim
LoSt_LoVe Forum Onuru 3 Ksm 2008 #12 Sanat dediğin budur işte.müthiş ya bayıldım.Hepsi birbirinden güzel.saol.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ksm 2008 #13 Bunlarin gece ruyaniza girdigini düsünün ))))
LoSt_LoVe Forum Onuru 4 Ksm 2008 #15 yesim434 dediki: Bunlarin gece ruyaniza girdigini düsünün )))) Genişletmek için tıklayın... Galiba o zaman kabak tatlısı yiyesim gelirdi
yesim434 dediki: Bunlarin gece ruyaniza girdigini düsünün )))) Genişletmek için tıklayın... Galiba o zaman kabak tatlısı yiyesim gelirdi
Safir Özel Üye Özel üye 4 Ksm 2008 #16 Ruhda sanatçılık varsa malzeme pek farketmiyor demekki Yapanların ve foruma ekleyenin emeğine sağlık.. Ben de kabaktan sanat eseri ortaya çıkarabilirim, üstüne biraz ceviz ve hindistancevizi ilavesiyle muhteşem oluyor
Ruhda sanatçılık varsa malzeme pek farketmiyor demekki Yapanların ve foruma ekleyenin emeğine sağlık.. Ben de kabaktan sanat eseri ortaya çıkarabilirim, üstüne biraz ceviz ve hindistancevizi ilavesiyle muhteşem oluyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ags 2020 #17 Demek ki kabak deyip geçmemek lazımmış usta ellere harikalar ortaya çıkıyor.