eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Hzr 2013 #21 _nehir_ dediki: Gayet mantıklı Genişletmek için tıklayın... Aklın yolu bir Konu kilit pLs
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Hzr 2013 #22 _nehir_ dediki: Ya ben çok üzülüyorum iki saat birbirlerini hırpalıyorlar orda.. Bir uzak doğu tekniği var mesela adam iki parmağıyla ensene vurup bayıltıyor seni, onlar uğraşsın dursun orda Ama bu muhabbetten sonra izlerim bi maç ) Genişletmek için tıklayın... Kişiden kişiye değişiyor(tekvando,boks,karete) gibi bir çok dövüş sanatı var bazısı iki parmağıyla bazısı yumruğuyla sporunu icra ediyor
_nehir_ dediki: Ya ben çok üzülüyorum iki saat birbirlerini hırpalıyorlar orda.. Bir uzak doğu tekniği var mesela adam iki parmağıyla ensene vurup bayıltıyor seni, onlar uğraşsın dursun orda Ama bu muhabbetten sonra izlerim bi maç ) Genişletmek için tıklayın... Kişiden kişiye değişiyor(tekvando,boks,karete) gibi bir çok dövüş sanatı var bazısı iki parmağıyla bazısı yumruğuyla sporunu icra ediyor
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Hzr 2013 #23 aslann dediki: Kişiden kişiye değişiyor(tekvando,boks,karete) gibi bir çok dövüş sanatı var bazısı iki parmağıyla bazısı yumruğuyla sporunu icra ediyor Genişletmek için tıklayın... Valla ne kadar az darbe alırsan o kadar iyi bence Öyle tabi zevk meselesi
aslann dediki: Kişiden kişiye değişiyor(tekvando,boks,karete) gibi bir çok dövüş sanatı var bazısı iki parmağıyla bazısı yumruğuyla sporunu icra ediyor Genişletmek için tıklayın... Valla ne kadar az darbe alırsan o kadar iyi bence Öyle tabi zevk meselesi
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Hzr 2013 #24 _nehir_ dediki: Valla ne kadar az darbe alırsan o kadar iyi bence Öyle tabi zevk meselesi Genişletmek için tıklayın... Aslında bütün sporların mantığı bu gibi ne kadar fazla darbe alırsan o kadar puandan olursun
_nehir_ dediki: Valla ne kadar az darbe alırsan o kadar iyi bence Öyle tabi zevk meselesi Genişletmek için tıklayın... Aslında bütün sporların mantığı bu gibi ne kadar fazla darbe alırsan o kadar puandan olursun
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Hzr 2013 #26 eFSaNe_KaRTaL dediki: Siz napıyonuz hala burda Genişletmek için tıklayın... Biz çıkalı 5dk oldu sen napıyorsun
eFSaNe_KaRTaL dediki: Siz napıyonuz hala burda Genişletmek için tıklayın... Biz çıkalı 5dk oldu sen napıyorsun