CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Arl 2021 #1 Aşağıdaki sayı piramidinde sayılar belirli bir kuralar göre dizilmiştir. En üstteki sayının kaç olacağını arıyoruz. Mantığı ile birlikte cevap istiyoruz. Mantığını söylemeden verilen cevap doğru olsa bile çözüldü olarak işaretlenmez
Aşağıdaki sayı piramidinde sayılar belirli bir kuralar göre dizilmiştir. En üstteki sayının kaç olacağını arıyoruz. Mantığı ile birlikte cevap istiyoruz. Mantığını söylemeden verilen cevap doğru olsa bile çözüldü olarak işaretlenmez
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Arl 2021 #2 3 gel.esi lazım cunki 1 den 9 a kadar 3 harici hepsi kullanılmış Cevap 3 diyorum simdilik Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Arl 2021 #3 Maalesef, başka bir kural var onu fark etmek gerekiyor Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Arl 2021 #4 CANISIKILANADAM dediki: Maalesef, başka bir kural var onu fark etmek gerekiyor Genişletmek için tıklayın... Sonuç doğru bana ne Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Maalesef, başka bir kural var onu fark etmek gerekiyor Genişletmek için tıklayın... Sonuç doğru bana ne
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Arl 2021 #5 yilmaz27 dediki: Sonuç doğru bana ne Genişletmek için tıklayın... Ne mantık ne sonuç ikisi de doğru değil Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: Sonuç doğru bana ne Genişletmek için tıklayın... Ne mantık ne sonuç ikisi de doğru değil
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Arl 2021 #7 CANISIKILANADAM dediki: Mantığını söylemeden verilen cevap doğru olsa bile çözüldü olarak işaretlenmez Genişletmek için tıklayın... Kendimden alıntı yaptım. Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Mantığını söylemeden verilen cevap doğru olsa bile çözüldü olarak işaretlenmez Genişletmek için tıklayın... Kendimden alıntı yaptım.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Arl 2021 #8 16 Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 27 Arl 2021 #9 Mantığı ile birlikte açıklama gerekiyor arkadaşlar Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Arl 2021 #10 CANISIKILANADAM dediki: Mantığı ile birlikte açıklama gerekiyor arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... hay senin şarabina emi ))) hepsini ayri yazamam da ) ama sadece söyle yazayim 8+7 toplayarak baslayip 1 elde kullanarak )) sonrasi 16 ya ulastim cünkü mantik sorusu Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Mantığı ile birlikte açıklama gerekiyor arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... hay senin şarabina emi ))) hepsini ayri yazamam da ) ama sadece söyle yazayim 8+7 toplayarak baslayip 1 elde kullanarak )) sonrasi 16 ya ulastim cünkü mantik sorusu