luky_missi Üyecik 6 Hzr 2009 #15 ayy çok saolun zor oldu biraz ama ellerinize sağlıkda bunun bide konu anlatımı olsa daha iyi olurdu demi arkadaşlar yani slaytı değilde sunumu
ayy çok saolun zor oldu biraz ama ellerinize sağlıkda bunun bide konu anlatımı olsa daha iyi olurdu demi arkadaşlar yani slaytı değilde sunumu
O okitay52 Üyecik 3 Eyl 2009 #17 çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık ama bunlar şifreli. şifreyi bilen varmı, ben bulamadım. sadece salt okunur açabiliyorum
çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık ama bunlar şifreli. şifreyi bilen varmı, ben bulamadım. sadece salt okunur açabiliyorum
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 3 Eyl 2009 #18 sorun yok şifrede istemiyor winrarı açamadınız sanırsam
P pisagor35 Üyecik 17 Eyl 2009 #19 Arkadaşlar, slayta bazı eklemeler yapmak istiyorum ama şifre soruyor...şifre nedir acaba? Hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık
Arkadaşlar, slayta bazı eklemeler yapmak istiyorum ama şifre soruyor...şifre nedir acaba? Hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık