CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Nsn 2022 #1 Alttaki şekilde bir kelime gizli bakalım bu resfebe sorusunu en erken kim çözecek. Veeeee sorumuz geliyoooorrr
Alttaki şekilde bir kelime gizli bakalım bu resfebe sorusunu en erken kim çözecek. Veeeee sorumuz geliyoooorrr
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Nsn 2022 #11 Bu tasarımı kullanabiliriz o halde. Fazla mı detaylı oldu diye düşündüm çerçeve yanıltıcı olabilir mi cevaplarken acaba ? Upvote 0 Downvote
Bu tasarımı kullanabiliriz o halde. Fazla mı detaylı oldu diye düşündüm çerçeve yanıltıcı olabilir mi cevaplarken acaba ?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Nsn 2022 #12 standart olarak kullanılacağı için olmaz diye düşünüyorum. Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Nsn 2022 #13 kar d eş Upvote 0 Downvote
Simurg 😉 Özel üye 24 Nsn 2022 #14 Çok güzel görünüyor bence. Çerçeve harika olmuş. YoRuMSuZ dediki: Şöyle bir tasarıma çevirdim yukarıdaki soruyu ve bu tasarımı sürekli olarak (çerçeve içine alma) resfebe sorularından oluşan konuda kullanmayı düşünüyorum. Daha sade bir şey daha mı hoş görünür acaba ? Ek dosyayı görüntüle 83905 Dipnot: Cevap Kardeş Genişletmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
Çok güzel görünüyor bence. Çerçeve harika olmuş. YoRuMSuZ dediki: Şöyle bir tasarıma çevirdim yukarıdaki soruyu ve bu tasarımı sürekli olarak (çerçeve içine alma) resfebe sorularından oluşan konuda kullanmayı düşünüyorum. Daha sade bir şey daha mı hoş görünür acaba ? Ek dosyayı görüntüle 83905 Dipnot: Cevap Kardeş Genişletmek için tıklayın...
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Nsn 2022 #15 yilmaz27 dediki: kar d eş Genişletmek için tıklayın... gec kalmisim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Nsn 2022 #16 yilmaz27 dediki: gec kalmisim Genişletmek için tıklayın... Olsun önemli olan katılım Upvote 0 Downvote