Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 18 Mys 2016 #21 chackerkeyff dediki: geç olsun güç olmasın hoşbuldum teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... evet evet bende yeniyim burda ve cok sevdim umarım kalıcı oluruz
chackerkeyff dediki: geç olsun güç olmasın hoşbuldum teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... evet evet bende yeniyim burda ve cok sevdim umarım kalıcı oluruz
r0se Forum Onuru Özel üye 18 Mys 2016 #22 Vallahi bende yeni görüyorum . Hoşgeldiniz, foruma katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Keyifli forumlar, kalıcı olursunuz umarım
Vallahi bende yeni görüyorum . Hoşgeldiniz, foruma katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Keyifli forumlar, kalıcı olursunuz umarım
chackerkeyff Üye 18 Mys 2016 #23 Gönülçelen dediki: evet evet bende yeniyim burda ve cok sevdim umarım kalıcı oluruz Genişletmek için tıklayın... Sade ve güzel bi yer kişileride iyi sıcakkanlı ama arada girebiliyorum eskisi kadar forumlarla aram kalmadı ama bilgisiyarı açtığımda girdiğim ilk siteler arasında Çerezforum Afitap dediki: Vallahi bende yeni görüyorum . Hoşgeldiniz, foruma katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Keyifli forumlar, kalıcı olursunuz umarım Genişletmek için tıklayın... Rica ederim daha bişey yapmadım ki inş. teşekkür ederiz
Gönülçelen dediki: evet evet bende yeniyim burda ve cok sevdim umarım kalıcı oluruz Genişletmek için tıklayın... Sade ve güzel bi yer kişileride iyi sıcakkanlı ama arada girebiliyorum eskisi kadar forumlarla aram kalmadı ama bilgisiyarı açtığımda girdiğim ilk siteler arasında Çerezforum Afitap dediki: Vallahi bende yeni görüyorum . Hoşgeldiniz, foruma katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Keyifli forumlar, kalıcı olursunuz umarım Genişletmek için tıklayın... Rica ederim daha bişey yapmadım ki inş. teşekkür ederiz