InsiraH Üye 13 Tem 2011 #35 Tesekkürler hosbuldum, Ozan'ın konusunda benide karsılayabilirsiniz onun tavsiyesiyle burdayım. :) Konu israf etmeyim. * Hosbuldum aslan, tesekkürler. :)
Tesekkürler hosbuldum, Ozan'ın konusunda benide karsılayabilirsiniz onun tavsiyesiyle burdayım. :) Konu israf etmeyim. * Hosbuldum aslan, tesekkürler. :)
BeReNN Alyam? Özel üye 13 Tem 2011 #36 Yok konu israf olmaz ama olsun demek ozanı tanıyosun ne güzel tekrar hg
InsiraH Üye 13 Tem 2011 #37 berenn dediki: Yok konu israf olmaz ama olsun demek ozanı tanıyosun ne güzel tekrar hg Genişletmek için tıklayın... Evet. Tekrardan hosbuldum.. Cok tesekkürler. :)
berenn dediki: Yok konu israf olmaz ama olsun demek ozanı tanıyosun ne güzel tekrar hg Genişletmek için tıklayın... Evet. Tekrardan hosbuldum.. Cok tesekkürler. :)
InsiraH Üye 13 Tem 2011 #39 MeRciMeK dediki: InsiraH sende hoşgeldin aramıza, keyifli forumlar .. ( : Genişletmek için tıklayın... Tesekkürler hosbuldum Mercimek. : )
MeRciMeK dediki: InsiraH sende hoşgeldin aramıza, keyifli forumlar .. ( : Genişletmek için tıklayın... Tesekkürler hosbuldum Mercimek. : )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Tem 2011 #40 InsiraH hosgeldin keyifli zaman geçirmen dileğiyle iyi forumlar.