Selamlar.

• Konuyu açan Konuyu açan Ella
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Senin şu an 35 ÇTL olmuş. Biriken ÇTL lerle alışveriş yapılıyor sanal dükkanımızdan BURADAN ya da bana gönderebilirsin ÇTL sevmiyorsan tabi biraz daha biriktirince. BURADAN :D

Konu açınca 15, cevap yazınca 5 ÇTL, biri mesajını beğenice 1 ÇTL kazanıyorsun falan filan detaylar böyle devam ediyor :)
Ne aliyoz mesela. Reelde isime yaricak seyler alinsa keske :D aman Sizin olsun napim ctl felan filan ben:p

Ne aliyoz mesela. Reelde isime yaricak seyler alinsa keske :D aman Sizin olsun napim ctl felan filan ben:P

Tamam benim olsun alırım. :D

Reelde bişeyler yapmaya çalıştık aslında, ama üyelerimiz ÇTL > TL değişimine yaklaşmadı :D Aslında harika sonuçlar olacaktı buradaki değişimle bir roman bir kitap, bir kupa bardak falan alıp forumda yayınlayacaktık :) Ama bunu arkadaşlarımız STK lara bağış olarak değerlendirdiler. Biz de 2016 sonunda bu uygulamaya son verdik :)

Forumda Para Kazanma Dönemi: ÇTL > TL Değişimi

Tamam benim olsun alırım. :D

Reelde bişeyler yapmaya çalıştık aslında, ama üyelerimiz ÇTL > TL değişimine yaklaşmadı :D Aslında harika sonuçlar olacaktı buradaki değişimle bir roman bir kitap, bir kupa bardak falan alıp forumda yayınlayacaktık :) Ama bunu arkadaşlarımız STK lara bağış olarak değerlendirdiler. Biz de 2016 sonunda bu uygulamaya son verdik :)

Forumda Para Kazanma Dönemi: ÇTL > TL Değişimi
Sey benim kafam 12den sonra fisi cekiyo biliyomusun bisi anlamadim ama absent bana wpden anlatir onemli bisi ddgilse bagislarim sana tum haklarimi:D

Geri