selamlar

Hoşgeldin öğretmenim. İyi forumlar diliyorum.

Çok iyi olur bu. Şu an direkt upload yapabileceğimiz bir alanımız yok ancak yakın zamanda böyle bir bölüm düşünüyorum. Şimdilik rapidshare adresine uplaod edip link veriyoruz. Sınavların yayınlanması doğrusu çok iyi olur.

Teşekkür ederim öğretmenim;hoşbuldum :)
Yazılılardan başka elimde henüz paylaşım yapabileceğim bir şey olmadığı için onu söyleyeyim dedim;istenildiği sürece neden olmasın?Hepimizin başında zor bir süreç soru hazırlamak..
İnşallah çook güzel paylaşımlarla çok güzel zaman geçireceğimize inanıyorum:) Forumdan güzel tepkilerin gelmesi beni inanılmaz mutlu etti :D

Her paylaşımcı arkadaşımızı 40 yıllık dost gibi karşılarız :D

İşin şakası bir yana soru hazırlama olayında tabii ki hazır şablon olarak alıp kullanmak doğru olmayabilir ama alternatifler arasında seçim yapmak, birkaç sınavdan birkaç soru çekmek çok daha güzel bir sonuç ortaya çıkarıyor. Yazılı sorularınızı en kısa zamanda bekliyoruz öğretmenim :)

Her paylaşımcı arkadaşımızı 40 yıllık dost gibi karşılarız :D

İşin şakası bir yana soru hazırlama olayında tabii ki hazır şablon olarak alıp kullanmak doğru olmayabilir ama alternatifler arasında seçim yapmak, birkaç sınavdan birkaç soru çekmek çok daha güzel bir sonuç ortaya çıkarıyor. Yazılı sorularınızı en kısa zamanda bekliyoruz öğretmenim :)
Tabi ki bi kaç alternatifi birleştirip çok daha keyifli bir sınav elde edebiliyoruz;ben şahsen önceleri kendim hazırlıyordum ama hazırları birleştiriyorum artık bu sebepten öğretmenim :D

Geri