T turkish-help Üye 27 Nsn 2011 #3 GülpemBe dediki: hosgeldiniz umarim 1 msjsiz kalmasiniz ) Genişletmek için tıklayın... Valla forumlarda farklı nicklerde adminlik yöneticilik ve üyeliğim var siteyi incelediğim kadarıyla çoklu paylaşımlar yapılabilecek konu başlıkları var boş vakitlerimde burda olurum gibi geliyor
GülpemBe dediki: hosgeldiniz umarim 1 msjsiz kalmasiniz ) Genişletmek için tıklayın... Valla forumlarda farklı nicklerde adminlik yöneticilik ve üyeliğim var siteyi incelediğim kadarıyla çoklu paylaşımlar yapılabilecek konu başlıkları var boş vakitlerimde burda olurum gibi geliyor
S She Özel Üye Özel üye 27 Nsn 2011 #4 yok yani bir hosgeldin msji yaziyorlar sonra gidis o gidis ondan oyle dedim ..
T turkish-help Üye 27 Nsn 2011 #5 GülpemBe dediki: yok yani bir hosgeldin msji yaziyorlar sonra gidis o gidis ondan oyle dedim .. Genişletmek için tıklayın... Bilirim bilirim bizde insanlara o kadar hizmet ettik sonra ne uğradılar nede paylaşım yaptılar paylaşımı bırak siteye uğramadılar bile
GülpemBe dediki: yok yani bir hosgeldin msji yaziyorlar sonra gidis o gidis ondan oyle dedim .. Genişletmek için tıklayın... Bilirim bilirim bizde insanlara o kadar hizmet ettik sonra ne uğradılar nede paylaşım yaptılar paylaşımı bırak siteye uğramadılar bile