YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Nsn 2011 #11 turkish-help dediki: Bilirim bilirim bizde insanlara o kadar hizmet ettik sonra ne uğradılar nede paylaşım yaptılar paylaşımı bırak siteye uğramadılar bile Genişletmek için tıklayın... Oooo neler gördük neler Hoşgeldin turkish-help, iyi forumlar diliyorum...
turkish-help dediki: Bilirim bilirim bizde insanlara o kadar hizmet ettik sonra ne uğradılar nede paylaşım yaptılar paylaşımı bırak siteye uğramadılar bile Genişletmek için tıklayın... Oooo neler gördük neler Hoşgeldin turkish-help, iyi forumlar diliyorum...
T turkish-help Üye 29 Nsn 2011 #12 YoRuMSuZ dediki: Oooo neler gördük neler Hoşgeldin turkish-help, iyi forumlar diliyorum... Genişletmek için tıklayın... Herkese teşekkürler YoRuMSuZ bu işler zor işler ya inan ALLAH sabırlar versin
YoRuMSuZ dediki: Oooo neler gördük neler Hoşgeldin turkish-help, iyi forumlar diliyorum... Genişletmek için tıklayın... Herkese teşekkürler YoRuMSuZ bu işler zor işler ya inan ALLAH sabırlar versin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Nsn 2011 #13 turkish-help dediki: Herkese teşekkürler YoRuMSuZ bu işler zor işler ya inan ALLAH sabırlar versin Genişletmek için tıklayın... Evet zor ama bir aile ortamı kurulunca güzel şeyler de oluyor hocam
turkish-help dediki: Herkese teşekkürler YoRuMSuZ bu işler zor işler ya inan ALLAH sabırlar versin Genişletmek için tıklayın... Evet zor ama bir aile ortamı kurulunca güzel şeyler de oluyor hocam
T turkish-help Üye 29 Nsn 2011 #14 YoRuMSuZ dediki: Evet zor ama bir aile ortamı kurulunca güzel şeyler de oluyor hocam Genişletmek için tıklayın... Estağfirullah ağa paşa hoca sensin ben kimimki acemi üye hatta üyecikmişim site güzel elinize sağlık konu başlığın ve üye sayın çok haliyle faturada çoktur reklamsız nasıl gidiyor peki
YoRuMSuZ dediki: Evet zor ama bir aile ortamı kurulunca güzel şeyler de oluyor hocam Genişletmek için tıklayın... Estağfirullah ağa paşa hoca sensin ben kimimki acemi üye hatta üyecikmişim site güzel elinize sağlık konu başlığın ve üye sayın çok haliyle faturada çoktur reklamsız nasıl gidiyor peki
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Nsn 2011 #15 Gidiyor bir şekilde hocam, üyeciklikten kurtulmak için 10 mesaj yeterli.
T turkish-help Üye 29 Nsn 2011 #16 O tarz insanları sevmem hani flood derler ya bu gidişle oluruz o sorun değilde çok araştırma ve paylaşım yapmak gerek ...
O tarz insanları sevmem hani flood derler ya bu gidişle oluruz o sorun değilde çok araştırma ve paylaşım yapmak gerek ...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Nsn 2011 #17 Neyin ne olduğunu en iyi bilenlerden olduğunuza eminim. Sonuçta forum yönettiniz, o yüzden beni iyi anlayacağınızı umuyorum...
Neyin ne olduğunu en iyi bilenlerden olduğunuza eminim. Sonuçta forum yönettiniz, o yüzden beni iyi anlayacağınızı umuyorum...