YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Tem 2011 #121 Sen olmasan kesinlikle forumda büyük eksiklik olurdu.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Tem 2011 #122 Sen olmasan daha büyük bi kayıp olurdu Ne biz olurduk nede forum Nede senin gibi bi dostumuz olurdu
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Tem 2011 #123 sen olmasan ben hala kalbi güzel insanların olmadığını düşnürdüm
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Tem 2011 #124 Sen olmasan bana hergün hiç üşenmeden günaydın mesajını kim gönderecekti..
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Tem 2011 #125 kırmızı sen olmasan beni kim güldürücekti kız yazdığın herşeyde birtane kelimesinde mutlaka beni güldürüyo
kırmızı sen olmasan beni kim güldürücekti kız yazdığın herşeyde birtane kelimesinde mutlaka beni güldürüyo
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Tem 2011 #126 sen olmazsan beni kim şaşırtacak cümleleriyle bulmaca gibi sözleri kim söyleyecek son mesaj oyununun dışında diger oyunları kim takip edecek
sen olmazsan beni kim şaşırtacak cümleleriyle bulmaca gibi sözleri kim söyleyecek son mesaj oyununun dışında diger oyunları kim takip edecek
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Tem 2011 #128 Gülüm sen olmazsan kime derim ben Gülüm diyekimle müzik dinleriz güzel yüreklim benim.