zuzuu Uzman 11 Ekm 2008 #13 bence aşk çok güzel bi duygu...her insan aşık olabilir bunda zor bişey yok allah herkese aşık olmayı nasip etsin(amin..)
bence aşk çok güzel bi duygu...her insan aşık olabilir bunda zor bişey yok allah herkese aşık olmayı nasip etsin(amin..)
dağcı Üstat 11 Ekm 2008 #14 ben bıcırık sözü dinlerim( bu büyük sözümüydü ne :S) tmm sen bilme diyosan bilmem bıcırık
C CiMCiMe Usta 11 Ekm 2008 #15 dağcı dediki: ben bıcırık sözü dinlerim( bu büyük sözümüydü ne :S) tmm sen bilme diyosan bilmem bıcırık Genişletmek için tıklayın... bilme bilme
dağcı dediki: ben bıcırık sözü dinlerim( bu büyük sözümüydü ne :S) tmm sen bilme diyosan bilmem bıcırık Genişletmek için tıklayın... bilme bilme
C CiMCiMe Usta 11 Ekm 2008 #16 zuzuu dediki: allah herkese aşık olmayı nasip etsin(amin..) Genişletmek için tıklayın... büyük konuşmak istemem ama allah yazdıysa bozsun
zuzuu dediki: allah herkese aşık olmayı nasip etsin(amin..) Genişletmek için tıklayın... büyük konuşmak istemem ama allah yazdıysa bozsun
dağcı Üstat 11 Ekm 2008 #18 zuzuu dediki: bence aşk çok güzel bi duygu...her insan aşık olabilir bunda zor bişey yok allah herkese aşık olmayı nasip etsin(amin..) Genişletmek için tıklayın... bak gız bıcırk aramızda aşık varmış ona sormak lazım bu işi
zuzuu dediki: bence aşk çok güzel bi duygu...her insan aşık olabilir bunda zor bişey yok allah herkese aşık olmayı nasip etsin(amin..) Genişletmek için tıklayın... bak gız bıcırk aramızda aşık varmış ona sormak lazım bu işi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Ekm 2008 #19 dağcı dediki: yok bıcırık kızmadım yaw ne kızacam dedim ya bilemem ben öle şey Genişletmek için tıklayın... Dabi dabi Sen aşkın kralını biliyorsundur daa neysee O şiirler hangi şanssız bayana acaba
dağcı dediki: yok bıcırık kızmadım yaw ne kızacam dedim ya bilemem ben öle şey Genişletmek için tıklayın... Dabi dabi Sen aşkın kralını biliyorsundur daa neysee O şiirler hangi şanssız bayana acaba
dağcı Üstat 11 Ekm 2008 #20 sen dedin ya işte sansız bayan olmayan bayan hayallerimde o bayan msn adresimden hatırlarsın