YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2021 #1,341 Biri çağırmış beni çok enteresan ilk mi oluyor ne @nazenin gelsin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Eyl 2021 #1,342 İlk miii bence sen diğer çağrılarımı duymamışsın O halde yine @YoRuMSuZ gelsin
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Eyl 2021 #1,345 yesim gelmez bak simdi @yesim434 yesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gelllllll elma dersem cik armut dersem cikma ELMA elmaaaaaa
yesim gelmez bak simdi @yesim434 yesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gelllllll elma dersem cik armut dersem cikma ELMA elmaaaaaa
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Eyl 2021 #1,346 Çağlayağmur dediki: Ben geldim @AyLiz Genişletmek için tıklayın... Gecikmeli olsamda geldim yilmaz27 dediki: yesim gelmez bak simdi @yesim434 yesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gelllllll elma dersem cik armut dersem cikma ELMA elmaaaaaa Genişletmek için tıklayın... Ben geldim maalesef @Sypnosis gelsin
Çağlayağmur dediki: Ben geldim @AyLiz Genişletmek için tıklayın... Gecikmeli olsamda geldim yilmaz27 dediki: yesim gelmez bak simdi @yesim434 yesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gelllllll elma dersem cik armut dersem cikma ELMA elmaaaaaa Genişletmek için tıklayın... Ben geldim maalesef @Sypnosis gelsin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 16 Eyl 2021 #1,350 Geldim @Sypnosis gelsin