seni engelleyenleri merak mı ediyorusun ?

• Konuyu açan Konuyu açan Melek
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar boşverin böyle şeyleri, kim naparsa yapsın.

Ben şahsen hiç istemem beni engelleyenleri görmeyi ;) Engellendiğimi öğrenirsem yaşatmam silerim:D

Linkte sorun yok Calisiyor Ben bugun Baktim tekrardan Bu program seni Engeliyenleri degilde seni silenleri gösteriyor Paylasim icin tessekkürler

Programla falan uğraşmaya değmez bence 3 yöntem biliyorum:

1-MSN Messenger'dan SEÇENEKLERe girin, sol taraftaki menüden GİZLİLİK bölümüne girin, karşınıza engelli olan ve engelli olmayan kişileriniz karşınıza çıkcaktır.Kimi merak ediyosanız sağ tıklayın eğer SİL yazısı aktifse o kişi sizi silmiştir.

2-Yine gizlilik bölümünden; KİMLERİN SİZİ KİŞİ LİSTESİNE EKLEDİĞİ GÖSTERİLSİN yazısı var onun yanındaki GÖRÜNTÜLE'ye tıkladığınızda kimlerin kişi listesinde ekli olduğunuzu görürsünüz.

3-Nickleri renkli yapmak için kullandığımız Messenger Plus'ın (MSN'in bir yaması) bir özelliği var.Yukardaki araç çubuğunda PLUS bölümünden KİŞİ LİSTESİ TEMİZLEYİCİ var onu açtığınızda tüm kişi listenizdeki herkes karşınıza çıkar.Burda kişilerin son çevrimiçi oldukları zaman, son konuştuğunuz zaman ve listesinde olup olmadığınız yazar.Buda başka bi yöntem.

Bi yöntem daha var ama yöntem denemez aslında...Messenger Discovery diye bir MSN yaması var ordada sizi sileni anında söyler tabi sildiği anda çevrimiçiyseniz...

İndirmek isteyenlere Plus'ın ve Discovery'nin linkleri:
Messenger Plus! Live >>>
MessengerDiscovery Live >>>

Ayrıca MessengerDiscovery Live'da sınırsız titreşim atma, gelen titreşimleri engelleme gibi çok güzel özellikler var ;)

Messenger Plus! Live'da da çoklu MSN var.(Bu sanırım MessengerDiscovery Live'da da vardı :v)

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri