r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mys 2019 #91 Herşey değil çok basit aslında aklınıza gelmemesine şaşırıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Mys 2019 #92 Nasıl aklına gelmemiş kimsenin hani şu sakız gibi olan şekerler var adı aklıma gelmedi şimdi jel şeklinde oluyor. Jelibon galiba adı.
Nasıl aklına gelmemiş kimsenin hani şu sakız gibi olan şekerler var adı aklıma gelmedi şimdi jel şeklinde oluyor. Jelibon galiba adı.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Mys 2019 #93 YoRuMSuZ dediki: Nasıl aklına gelmemiş kimsenin hani şu sakız gibi olan şekerler var adı aklıma gelmedi şimdi jel şeklinde oluyor. Jelibon galiba adı. Genişletmek için tıklayın... Komşum o söylendi malesef ☺
YoRuMSuZ dediki: Nasıl aklına gelmemiş kimsenin hani şu sakız gibi olan şekerler var adı aklıma gelmedi şimdi jel şeklinde oluyor. Jelibon galiba adı. Genişletmek için tıklayın... Komşum o söylendi malesef ☺
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mys 2019 #98 Artemis dediki: Cin?? Genişletmek için tıklayın... Ay şükür Eti cin di bulamadınız Tebrikler cağğnım
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mys 2019 #100 6.Soru: Sentinus'a Diyelim ki reenkarnasyona uğrayacaksın hangi filozof olarak doğmak isterdin? diye sordum. Ne demiştir.
6.Soru: Sentinus'a Diyelim ki reenkarnasyona uğrayacaksın hangi filozof olarak doğmak isterdin? diye sordum. Ne demiştir.