gunluk civanim naber edepsiz.kurtuluosun benden bas belasi pislik seni evime gidiceeemmm bi sure ayri kalicaz diemicem cunku hic birlesmedik bi sure foruma giremicem teknik meseleler falan filan ama her ne kadar giris yapmasam da disardan izlerim seni sibele emanetsin zeytini gibi bakar sana. sibel basligi bos birakma arada gel havalandir tozunu al neyse giderken gelirim iki kaşının arasından şappadanak öperim söz ya bi de gecici ban mi rica etsem giremiim die hakim olamam ben şimdi kendime
günlük la çok başım ağrıyo öyle böyle değil. e-pack'e goodbye eğlentisinden geliyorum çok zırvaydı. uyumak istiyorum sabah olsun valizimi hazirliimmmmmm. ay şuna bak ya forumla bile vedalaşıcam nerdeyse. hadin bash bash bi süre görüşmemek dileğiyle...
günlük seni arıyordum bu nickimin şifresini unutmuştum oyüzden FelsEce diye üye olup selam ile birşeler yazmıştım sana ama yanlış yerine yazmışım çünkü ben bayagadır gelmeyeli sen deişmişsin birazcık herneyse tekrardan kocaman selam sana datlım çok özledim seni ya canım cerez günlüğüm sende özledin mi beni hıı anladım özlemişsin teşekür ederim neyse ben çıkayım şimdi sonra anlatırım görüşmeyeli neler oldu bitti anlatacak çok şey var iyi geceler günlükçüğüm
Günlük bu yukardaki ne deyu ama ama ama bizim seninle çook kocaman anılarımız var günlükçügüm söyle o kardeşimize söyle Cerez Forumun çılgını geldi artık dee