Bugün senin o özel günün, yeni bir yaşın başlangıcı! Takvimler yine senin adını fısıldıyor, gökyüzü sanki daha bir parlıyor. Bugün, senin doğum günün ve biliyorum ki bu özel günün coşkusu tüm kalbini saracak.
Hayat yolculuğunda bir yılı daha geride bırakırken, arkana dönüp baktığında neler gördüğünü merak ediyorum. Umarım güzel anılar, değerli dostluklar, başardığın işler ve yüreğine dokunan nice güzel anılar birikmiştir. Geçirdiğin her gün, seni biraz daha büyüttü, olgunlaştırdı ve hayata karşı daha da donanımlı hale getirdi. Her yaşın ayrı bir güzelliği, ayrı bir öğretisi var. Yeni yaşında da bu güzellikleri, bu öğrenmeleri katlayarak yaşayacağına eminim.

Senin gibi değerli bir dost, arkadaş, insan tanıdığım için ne kadar şanslı olduğumu kelimelerle ifade etmek zor.
@yilmaz27 , sen her zaman etrafına neşe saçan, pozitif enerjisiyle herkesi etkileyen, güler yüzlü, yardımsever ve içten birisin. Zor zamanlarımızda yanımızda olman, desteğini hiçbir zaman esirgememen, içten gülüşünle moral vermen, seni bizim için çok daha özel kılıyor. Senin varlığın, hayatımıza kattığın renkler, paha biçilemez.
Bugün sadece senin günün. Dilediğin gibi, keyif aldığın ne varsa hepsini yap. Kendini şımart, sevdiklerinle bir araya gel, içinden geldiği gibi kahkahalar at, gönlünce eğlen. Unutma, hayatın en güzel hediyesi senin gibi güzel bir insanın varlığı.
Yeni yaşında sana sağlık, mutluluk, başarı, huzur ve sevgi dolu bir ömür diliyorum. Kalbinin en derinindeki tüm dileklerin bir bir gerçek olsun, hayallerin seni hep daha yükseklere taşısın. Hayatının her anında, yanında hep sevdiklerin olsun.
İyi ki doğdun komsum
@yilmaz27 , iyi ki varsın! Doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu, sağlıklı ve başarılarla dolu yıllara...