e-PaCk Forum Gururu 23 Arl 2008 #12 Seçmem.. Böyle klişeleştirmek, kalıplara sığdırmak yanlış diye düşünüyorum.. Sevgili bu aşk var işin içinde Nerede nasıl olacağını kimse bilemez. Öyle isteğe bağlı seçilseydi kimse üzülmezdi zaten.
Seçmem.. Böyle klişeleştirmek, kalıplara sığdırmak yanlış diye düşünüyorum.. Sevgili bu aşk var işin içinde Nerede nasıl olacağını kimse bilemez. Öyle isteğe bağlı seçilseydi kimse üzülmezdi zaten.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ksm 2021 #14 Fikirleri ile düşünceleri görüşü ben kadar olmasada yakin olmalı anlaşabilmemiz için
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 12 Ock 2022 #15 kavunmu bu..)) şansıma ne denk gelirse gönül bu akada konar taşada..))
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ock 2022 #16 vEzİr dediki: kavunmu bu..)) şansıma ne denk gelirse gönül bu akada konar taşada..)) Genişletmek için tıklayın... Kaderine razisin yani
vEzİr dediki: kavunmu bu..)) şansıma ne denk gelirse gönül bu akada konar taşada..)) Genişletmek için tıklayın... Kaderine razisin yani
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 12 Ock 2022 #17 Herşeyiyle seviyorum
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ock 2022 #19 Anlık beğeni olayları olabiliyor ama bunların kalıcı olması için o seçeneklerde belirtilen maddelerin olması gerek.
Anlık beğeni olayları olabiliyor ama bunların kalıcı olması için o seçeneklerde belirtilen maddelerin olması gerek.