Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2021 #12 KuMRu dediki: Ajdar ton ton Genişletmek için tıklayın... O nasıl bir şarkı kız çikita muz da kalmışım ben
KuMRu dediki: Ajdar ton ton Genişletmek için tıklayın... O nasıl bir şarkı kız çikita muz da kalmışım ben
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 30 Mys 2021 #13 Lelis dediki: O nasıl bir şarkı kız çikita muz da kalmışım ben Genişletmek için tıklayın... Ayyy yeni çıkardı dünya listeleri alt üst oldu
Lelis dediki: O nasıl bir şarkı kız çikita muz da kalmışım ben Genişletmek için tıklayın... Ayyy yeni çıkardı dünya listeleri alt üst oldu
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Mys 2021 #14 orhan gencebay gittide gitti
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Mys 2021 #17 Şiir olurdu sözlerini tekrar tekrar okurdum.
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Mys 2021 #18 Sibel Can belliydi zaten Hangi gün Derdimin fermanı oldun Hangi gün gönlümün fermanı oldun İşte bak sonunda yabancı olduk Beni sevmediğin belliydi zaten
Sibel Can belliydi zaten Hangi gün Derdimin fermanı oldun Hangi gün gönlümün fermanı oldun İşte bak sonunda yabancı olduk Beni sevmediğin belliydi zaten