~meLek~ GalataSaray'ım 13 Ags 2013 #443 Şeytan diyoki..al sigaranı veda et herkese herşeyden uzak kal...ve bidahada geri dönme!!
Gizemli Cadi Forum Gururu 13 Ags 2013 #445 Sağ gösterip sol dan çak yumruğu kendine gelemesin bir süre Şeytan diyor ben değil
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 13 Ags 2013 #446 Gizemli Cadi dediki: Sağ gösterip sol dan çak yumruğu kendine gelemesin bir süre Şeytan diyor ben değil Genişletmek için tıklayın... Uyma o şeytana sen ben diyorum şeytan değil
Gizemli Cadi dediki: Sağ gösterip sol dan çak yumruğu kendine gelemesin bir süre Şeytan diyor ben değil Genişletmek için tıklayın... Uyma o şeytana sen ben diyorum şeytan değil
Gizemli Cadi Forum Gururu 13 Ags 2013 #447 aslann dediki: Uyma o şeytana sen ben diyorum şeytan değil Genişletmek için tıklayın... Gelde sen uyma beni şiddet yanlısı yapmaya çalışıyor resmen
aslann dediki: Uyma o şeytana sen ben diyorum şeytan değil Genişletmek için tıklayın... Gelde sen uyma beni şiddet yanlısı yapmaya çalışıyor resmen
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 13 Ags 2013 #448 Gizemli Cadi dediki: Gelde sen uyma beni şiddet yanlısı yapmaya çalışıyor resmen Genişletmek için tıklayın... Sen şiddet eğilimlisi değilsin aman uyma şeytana Birine kızarsan tamamdır
Gizemli Cadi dediki: Gelde sen uyma beni şiddet yanlısı yapmaya çalışıyor resmen Genişletmek için tıklayın... Sen şiddet eğilimlisi değilsin aman uyma şeytana Birine kızarsan tamamdır
Jandi_46 yağmur misalii 29 Ags 2013 #450 Şeytan diyor ki git yanaş şuna a Adını alma ağzına şarkı aklıma geldii