Şikayet,İsyan,Saçmalık

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

Düş

Özel Üye
Özel üye
Merhabalar sevgili üyecikler ve diktator yönetim,
https://cerezforum.com.tr/konu/en-birinci-ben-olabilir-miyim.103382/ bu konu ile başlayıp bu güne kadar gelmiş bulunuyorum. Gerek sivri dilim,gerek davranışlarından hoşlanmadıklarıma sert çıkışlarım her daim eleştirildi bu forumda. Eleştirme olayını da geçip şifrem bile değiştirilip foruma girişim yasaklandı. Neymiş efendim üyelere hakaret ediyormuşum. Bugun içerisinde https://cerezforum.com.tr/konu/meryem-uzerli-anne-oldu.137763/ bu konuda ülkemizdeki insanların ünlülerin hayatına olan merakını eleştirmiştim ki artık konu sahibi mi başkası mı bilmiyorum ama gidip şikayet etmiş. Guya hakaret etmişim, hakaret ettiğim kişi forumdan soğuyormuş. Yaptığım eleştirinin neresi kişiye dair bir hakaretti birisi bana göstersin. Eğer biz üyeler kalkıp bir konu ile ilgili fikrimizi belirtemiyorsak,yorum yapamıyorsak siz kapatın şu yorum yapma zımbırtısını. Hatta bence siz forumu tamamen kapatın. Aslına bakarsanız ben hiçbişey yapmasam da bir bahane bulur beni şikayet eder bazıları. Zamanında buradaki çalıntı günlüklerden, çalıntı kişiliklerden, çalıntı ilişkilerden, çalıntı hayatlardan haberdar olup tepkimi belirttiğimden her daim göze batarım ben. Birileri de sırf kalp kırmamak için, vay efendim forum ayakta dursun diye bunlara göz yumar. Öteki de çıkar der ki bu hatun bana asılıyor rahatsız oluyorum. Aklı sıra ordan burdan laf sokar. E biraz cesaret be yavrucum. Ben açık açık tepkimi ve eleştirimi yaparken senin laf sokman ne kadar mantıklı, ne kadar adil ? Ha bir de sevgili iyi niyetli yönetimin mesajlarımı silmesi var. Mesajlarım tamamen silinir ve ben yargılanırım. Ee niye silindi mesajlarım? Üyeye hakaret etmişsin Ece. Nerde etmişim nasıl etmişim? Ben kişiye hakaret etmem? Hakareti görebilir miyim? Konuyu eleştirmişim ben yahu. ''Sen şöylesin, sen böylesin'' diye bir değer yargısı içeren cümle kurmadım. Haaa ''Bizene bizeneee kurdun işteee'' derseniz de eyvallah. Birini sevmiyorsam açık açık belirtirim, laf sokmam,hakaret etmem.
Fazla yazıp kendimi yormak istemiyorum. Sonuçta bu konu en fazla 15 dk içinde silinir. Benimde şifrem değiştirilir,banlanırım vs. Çünkü bu forum eleştiriye açık değil. Soru ve sorunlar çözülmez. Yok edilir.

Dipnot: Bari bu konu eleştiriye açık olsun. Tepkileri görmek istiyorum.
Gerçeği burada eleştiri hakaret olarak algılanıyordu değil mi ?

Bu konuyu bilahare tartışırız da. Herkesin bilmesi açısında bu forumu eleştiren şahsın @Mara 'ya yazdığı özel mesaja bakar mısınız arkadaşlar. Mara bunu ekran görüntüsü olarak bana iletti. Bakınız 2. mesajda bizi eleştiren vatandaşın şu iyi niyetine. Gözleriniz yaşaracak eminim. :) Zihniyet 10 numara....

Not: izinli yayınlandı....

Anlaşılan o ki çağrıya cevap veren başkaları olmuş forumumuzda . Gidenlere yeni tercihlerinde iyi eğlenceler diliyoruz...

TtPXtMn.webp

Neler olmuş,kim kimi şikayet etmiş, kim iyiniyet maskesinin altında farklı amaçlar gütmüş.

Ne çok sordum değilmi :) şu yukarda üye çalma girişimine takılmıyorum bile bu işi yapan zat gerekli cezayı almış.

Diktatör kelimesine biraz üzüldüm öncelikle bunu belirteyim.kendimizi anlatma durumunada girmeyeceğim çünkü çerezde bulunan herkes yönetimin ne kadar iyi niyet ve hoşgörüyle yaklaştığını bilir.

Çerezforum un cizgisi belli herkesin rahat edeceği huzurlu bir ortam sağlamak. Bunu yaparkende en adil davranış içerisinde bulunmak gerek yönetim gerek uyenin görevi. O yüzden sorun herne ise aile içinde nasıl hallediliyorsa buradada o tarz bir davranışla halledilsin.

Bu konuda yanılmış olabilir miyim diye düşünmüyor değilim. Kendi elinle yarattığın önyargının bir tezahürü nüksetmiş olabilir ya bende, @ZeyNoO ile konuştuktan sonra (silinen mesajları şu an hatırlamıyorum) üyelerimize değil de acaba konu içeriğine bir atıf mı vardı diye şüphede kaldım. Bu konu artık gündemden düşsün lütfen. Hiçte söylendiği gibi sorgusuz banlama ya da mesajda belirtilen tahminler tutmadı gördüğünüz gibi. Ama tek amacı av koleksiyonunu zenginleştirme peşinde olan üyenin bildirimi hoşuma gitti :D

Ayni seyleri tekrarlamaktan ben yoruldum siz yorulmadiniz. Benim o postlarda bahsettigim sey unlulerin hayatlarina olan ilgiye tepki idi. O kadar sorun sikinti varken su bu unlunun bebeklerinin gundemde olmasi. Ve sevgili @YoRuMSuZ bunu sana binlerce kez anlattim ama idrak edemedin. Cunku surekli doldurusa geliyorsun. Ayrica diger konuyu da burada gundeme getirecegim. Ondan da rahatsizlik duyuyorum.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri