zuzuu Uzman 6 Nsn 2009 #11 valla benim bildiğim bi taknikarkadaşlarıma hep silgiye yazıp veriyombide uç kutusu
sorumsuz Forum Onuru 6 Nsn 2009 #12 zuzuu dediki: valla benim bildiğim bi taknikarkadaşlarıma hep silgiye yazıp veriyombide uç kutusu Genişletmek için tıklayın... hehe kopya ceksende birşey farketmiyo uyuz insan yine aynı notu alıyon
zuzuu dediki: valla benim bildiğim bi taknikarkadaşlarıma hep silgiye yazıp veriyombide uç kutusu Genişletmek için tıklayın... hehe kopya ceksende birşey farketmiyo uyuz insan yine aynı notu alıyon
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Mys 2010 #13 Bu kadarını hayal edememiştim açıkcası başlığı görünce Bu kadarını düşünen adam neden ders çalışmaya kafa yormuyor orasıda ayrı bir muamma ..( :
Bu kadarını hayal edememiştim açıkcası başlığı görünce Bu kadarını düşünen adam neden ders çalışmaya kafa yormuyor orasıda ayrı bir muamma ..( :
Schweppes Forum Tutkunu 5 Arl 2010 #14 Schweppes dediki: süper ya ingilizce sınavında deneyim Genişletmek için tıklayın... Ahh ahh böle değil ama ingilizce sınavında silgiye aklımda tutmadığım kelimleri falan yazıyodum matematikte formülleri tarihte tarihleri silgimde kocamandaı ne günlerdi yaa
Schweppes dediki: süper ya ingilizce sınavında deneyim Genişletmek için tıklayın... Ahh ahh böle değil ama ingilizce sınavında silgiye aklımda tutmadığım kelimleri falan yazıyodum matematikte formülleri tarihte tarihleri silgimde kocamandaı ne günlerdi yaa
cemree =)=) V.I.P 17 Mys 2011 #15 denedım bunu çok hemde kağıdı acınca toparlaması bıraz zor oluyor ama ...