zuzuu Uzman 12 Ekm 2008 #512 ben geldim istersen bende getiririm kızz dağcı gelsin isterim azıcık derleşiriz
dağcı Üstat 12 Ekm 2008 #513 geldim geldim kapıyı açsanıza çay kahve kek kollarım yoruldu zuuzuu gelsin angel sende gel (kaiyeli oldu :)
geldim geldim kapıyı açsanıza çay kahve kek kollarım yoruldu zuuzuu gelsin angel sende gel (kaiyeli oldu :)
AngeL Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2008 #514 dağcı dediki: geldim geldim kapıyı açsanıza çay kahve kek kollarım yoruldu zuuzuu gelsin angel sende gel (kaiyeli oldu :) Genişletmek için tıklayın... öyle oldu birazcik benim kapim calsa ve ...... gelse
dağcı dediki: geldim geldim kapıyı açsanıza çay kahve kek kollarım yoruldu zuuzuu gelsin angel sende gel (kaiyeli oldu :) Genişletmek için tıklayın... öyle oldu birazcik benim kapim calsa ve ...... gelse
zuzuu Uzman 12 Ekm 2008 #515 valla kimden bahsettiğini anlamadım ben geldimm dağcının gelmesini isterim
dağcı Üstat 12 Ekm 2008 #516 ben anladım zuzu bizi istemiyo hıh kapı çalsa bizi isteyen biri gelse (zuzuu)
AngeL Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2008 #517 yok canim sizle alakasi yok birin gelmsini istedim sadece ismi bende sakli kalsin kapi calsa zuzuu ve dagci gelse islerimi yapsalar
yok canim sizle alakasi yok birin gelmsini istedim sadece ismi bende sakli kalsin kapi calsa zuzuu ve dagci gelse islerimi yapsalar
dağcı Üstat 12 Ekm 2008 #518 geldim ama hamallık işlerini yapmam (bulaşık falan) angel zuzu e hadi gelin
AngeL Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2008 #519 tik tik kimse varmi geldik zuzuu hadi sende gel canim kapiyi beraber calalim dagciyi rahatsiz edelim
zuzuu Uzman 12 Ekm 2008 #520 aşk olsun dağcı nie istemeyim geldim angel hadi çalalım tıktıktık... dağcı ve angelin gelmesini isterim
aşk olsun dağcı nie istemeyim geldim angel hadi çalalım tıktıktık... dağcı ve angelin gelmesini isterim