AngeL Özel Üye Özel üye 15 Ekm 2008 #571 kapi calsa ablamla benim kizlarim gelse ne güsel bir süpriz olurdu benim icin
C CiMCiMe Usta 16 Ekm 2008 #577 sorumsuz dediki: yaseminim gelse keşke Genişletmek için tıklayın... göndermiyom yasak koydum
AngeL Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2008 #578 Benı mutlu edecek bırı gelse ama yok varda cok uzaktalar ya of bu haser bıtecekmı ıkı ay klamıs
C CiMCiMe Usta 16 Ekm 2008 #579 AngeL dediki: Benı mutlu edecek bırı gelse ama yok Genişletmek için tıklayın... adresi ver geliyombu arada hayellerin bittiği yer neresi acaba
AngeL dediki: Benı mutlu edecek bırı gelse ama yok Genişletmek için tıklayın... adresi ver geliyombu arada hayellerin bittiği yer neresi acaba
AngeL Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2008 #580 cimcime dediki: adresi ver geliyombu arada hayellerin bittiği yer neresi acaba Genişletmek için tıklayın... buyur beklerım hayallerınızın bıttıgı yerdeyım sızlerı beklıyorum sız nerdesınız
cimcime dediki: adresi ver geliyombu arada hayellerin bittiği yer neresi acaba Genişletmek için tıklayın... buyur beklerım hayallerınızın bıttıgı yerdeyım sızlerı beklıyorum sız nerdesınız