Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Tem 2011 #741 bak bu oldu dondurmayı severim tamam kardeşim şöyle bir sade alayım ben hala ve hala aynı şekilde düşünüyorum böyle iyiyim bugun yarını bilemem ama
bak bu oldu dondurmayı severim tamam kardeşim şöyle bir sade alayım ben hala ve hala aynı şekilde düşünüyorum böyle iyiyim bugun yarını bilemem ama
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Tem 2011 #744 oy oy kimin kardeşi ya eline saglik iyi gider bu şimdi
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 25 Tem 2011 #746 şöyle 20 tane kadar işçi gelse bütün işleri bugün bitirsek yarın öbürgün ve ondan sonraki yünler yatış vaziyeti alsam
şöyle 20 tane kadar işçi gelse bütün işleri bugün bitirsek yarın öbürgün ve ondan sonraki yünler yatış vaziyeti alsam
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Ags 2011 #749 kim olursa olsun bi ömür huzurum olacak tek kişinin gelmesini isterdim..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Eyl 2011 #750 valla o kadar cok kişi ismi varki aklımda şimdi yazmayayım bir aydır işte degilim arkadaslarım diyeyim toptan
valla o kadar cok kişi ismi varki aklımda şimdi yazmayayım bir aydır işte degilim arkadaslarım diyeyim toptan