KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Mys 2009 #22 küçüğüm dediki: Bi sırrım var onuda söylerdim ama burda olmazz.. Genişletmek için tıklayın... sen söyle kimse duymuyor
küçüğüm dediki: Bi sırrım var onuda söylerdim ama burda olmazz.. Genişletmek için tıklayın... sen söyle kimse duymuyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Mys 2009 #24 küçüğüm dediki: Herkes duysun bişi olmaz..ama senin duymaman lazım.. Genişletmek için tıklayın... kızım merak ettirme söyle hadi..neymiş duymamam gereken şey..dayımı ararım bak..
küçüğüm dediki: Herkes duysun bişi olmaz..ama senin duymaman lazım.. Genişletmek için tıklayın... kızım merak ettirme söyle hadi..neymiş duymamam gereken şey..dayımı ararım bak..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Mys 2009 #26 küçüğüm dediki: Tamam hadi söliyimm..seni seviyorum Genişletmek için tıklayın... bende seni çok seviyorum ama kıvırma...
küçüğüm dediki: Tamam hadi söliyimm..seni seviyorum Genişletmek için tıklayın... bende seni çok seviyorum ama kıvırma...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Hzr 2009 #29 Safir dediki: Hehheee söylicem mi sandınız Genişletmek için tıklayın... harbi öyle sandım size bir sır veriyorum...benim okulun bitmesine daha çok var..
Safir dediki: Hehheee söylicem mi sandınız Genişletmek için tıklayın... harbi öyle sandım size bir sır veriyorum...benim okulun bitmesine daha çok var..