nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ock 2018 #82 Ve sevecegiz de ) ilave yapayım o vakit net , deli bir yanı var ama forumda hep dingin Vefalı . Araya giren mesafelerinin önemi yok
Ve sevecegiz de ) ilave yapayım o vakit net , deli bir yanı var ama forumda hep dingin Vefalı . Araya giren mesafelerinin önemi yok
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Ock 2018 #83 Hakkınızda pek bir fikrim yok ama nickiniz hiç yabancı gelmedi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ock 2018 #84 Samimiyetinden hiç şüphe etmediğim kardeşimsin. Bu zamana kadar hiç yanıltmasın beni. Hep böyle kal
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ock 2018 #85 Samimiyetinden hiç şüphe etmediğim kardeşimsin. Bu zamana kadar hiç yanıltmasın beni. Hep böyle kal
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Ock 2018 #86 Ukte dediki: Hakkınızda pek bir fikrim yok ama nickiniz hiç yabancı gelmedi Genişletmek için tıklayın... Tanışma imkanımız yok. Bu nicki sadece burada kullanıyorum.
Ukte dediki: Hakkınızda pek bir fikrim yok ama nickiniz hiç yabancı gelmedi Genişletmek için tıklayın... Tanışma imkanımız yok. Bu nicki sadece burada kullanıyorum.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Arl 2020 #87 Fikri değişen, ekleme yapmak isteyen yada yorum yapmak isteyen sağda ki gişeler boş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Arl 2020 #88 Çağlayağmur dediki: Kendi halinde, duygusal, saygılı, kültürel olarak kendini geliştirmiş,kişiliği oturmuş biridir bizim Sentinus. Beşiktaş sevgisini hiç bir sevgiye değişmez. Iyiki bizlerle ve iyiki kardeşim Genişletmek için tıklayın... Hiç bir düşüncem değişmedi ?
Çağlayağmur dediki: Kendi halinde, duygusal, saygılı, kültürel olarak kendini geliştirmiş,kişiliği oturmuş biridir bizim Sentinus. Beşiktaş sevgisini hiç bir sevgiye değişmez. Iyiki bizlerle ve iyiki kardeşim Genişletmek için tıklayın... Hiç bir düşüncem değişmedi ?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Arl 2020 #89 Çağlayağmur dediki: Hiç bir düşüncem değişmedi ? Genişletmek için tıklayın... Cansın abla
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Arl 2020 #90 Sentinus dediki: Cansın abla Genişletmek için tıklayın... Sende öyle kardeşim. ?