yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ekm 2011 #11 YoRuMSuZ dediki: Bilmez miyim hiç Genişletmek için tıklayın... bilirsin bilirsin en iyi sen bilirsin abicim.. senin sözünün üzerine sözmü olar
YoRuMSuZ dediki: Bilmez miyim hiç Genişletmek için tıklayın... bilirsin bilirsin en iyi sen bilirsin abicim.. senin sözünün üzerine sözmü olar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ekm 2011 #12 sitem dediki: bilirsin bilirsin en iyi sen bilirsin abicim.. senin sözünün üzerine sözmü olar Genişletmek için tıklayın... Olmaz biliyoduk ama çetin ceviz çıktın
sitem dediki: bilirsin bilirsin en iyi sen bilirsin abicim.. senin sözünün üzerine sözmü olar Genişletmek için tıklayın... Olmaz biliyoduk ama çetin ceviz çıktın
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ekm 2011 #13 YoRuMSuZ dediki: Olmaz biliyoduk ama çetin ceviz çıktın Genişletmek için tıklayın... e birinin olması lazımmışta ben olam dedimdi
YoRuMSuZ dediki: Olmaz biliyoduk ama çetin ceviz çıktın Genişletmek için tıklayın... e birinin olması lazımmışta ben olam dedimdi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2011 #15 sitem dediki: , saol be beni hiç şaşırtmadın haklısın ortada bir aşık varda kime kime iste orası tartışılır Genişletmek için tıklayın... Şaşırtıp seni üzmek istemedim
sitem dediki: , saol be beni hiç şaşırtmadın haklısın ortada bir aşık varda kime kime iste orası tartışılır Genişletmek için tıklayın... Şaşırtıp seni üzmek istemedim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ekm 2011 #16 YoRuMSuZ dediki: Çekeceğin var elimden :/ :/ :/ Genişletmek için tıklayın... valla birileri bişi çekecekte kim ne çekecek bilemiyorum artıkın.. ZeyNoO dediki: Şaşırtıp seni üzmek istemedim Genişletmek için tıklayın... bana kıyamadığını biliyordum zati ahh aşk sen nelere kadirsin...D
YoRuMSuZ dediki: Çekeceğin var elimden :/ :/ :/ Genişletmek için tıklayın... valla birileri bişi çekecekte kim ne çekecek bilemiyorum artıkın.. ZeyNoO dediki: Şaşırtıp seni üzmek istemedim Genişletmek için tıklayın... bana kıyamadığını biliyordum zati ahh aşk sen nelere kadirsin...D
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2011 #17 sitem dediki: bana kıyamadığını biliyordum zati ahh aşk sen nelere kadirsin...D Genişletmek için tıklayın... Aşktan değil tamamen insanlık
sitem dediki: bana kıyamadığını biliyordum zati ahh aşk sen nelere kadirsin...D Genişletmek için tıklayın... Aşktan değil tamamen insanlık
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ekm 2011 #18 ZeyNoO dediki: Aşktan değil tamamen insanlık Genişletmek için tıklayın... itiraf et kurtul işte ne demeye işkence ediyosun kendine ki
ZeyNoO dediki: Aşktan değil tamamen insanlık Genişletmek için tıklayın... itiraf et kurtul işte ne demeye işkence ediyosun kendine ki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2011 #19 sitem dediki: itiraf et kurtul işte ne demeye işkence ediyosun kendine ki Genişletmek için tıklayın... itiraf edecek bişey yokki sevmiyorum işte sevmi-yorummmmmmmmmmm harf harf hecelim mi
sitem dediki: itiraf et kurtul işte ne demeye işkence ediyosun kendine ki Genişletmek için tıklayın... itiraf edecek bişey yokki sevmiyorum işte sevmi-yorummmmmmmmmmm harf harf hecelim mi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ekm 2011 #20 gırdın kalbimiii.. bende seni se-vi-yo -rummmmmmmm