• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

sitenin acılımı?

Bakın, birilerini üslupsuzlukla suçlarken kendi üslubumuza da dikkat edelim lütfen. Ortada bir terbiyesizlik falan yok. Arkadaşımız beğenmediğini belirtmiş siz de konu açarak bu durumu üyelerin bilgisine açmışsınız.

Bu konuya bir önceki yazdığım cevapta hoşgörü sözcüğünü 3 kez kullandım ki tatlıya bağlansın olay diye. Forumum sözcük anlamı paylaşımve tartışma ortamı, her konuyu tartışabiliriz ancak karşıdaki kişiye hakaret etmeden ve ikna yöntemiyle. Sonuç itibari ile olay terbiyeye kadar dayandıysa konunun açılış amacından da uzaklaşmış oluruz. Kişiselleştirmeyelim lütfen.

Zaten herkes bende dahil olmak üzere sorun görmediğimizi söyledik. Gereksiz şekilde konu uzayıp gitmiş. Karşılıklı veya tek taraflı kişisel hakaretleri kesinlikle onaylamadığımızın bilinmesinde yarar var.

Bu konu tartışılmaya devam edilebilir elbet ama kişisel hakaret olmasın lütfen.

konunun uzaması hoş olmayan şeylere yol acacak anladıgım kadarıyla o yüzden kendi adıma yaşatıgım sıkıntıdan dolayı ö.dilerim sözcükler ve kısıtlamalar dan cok net kararlar daha ok mutlu ederdi beni artık bu konuya yazmıyacam
yönetim desin ki bana ben stajer mod umu uyaracam o üyeme gelince insanları sebebsiz rendice etigi için kınayacam seni yorumların a dikkat etmen için uyaracam dese daha tatmin kar olur idi.. diyer arkdaslar konuya cvp yaza bilir bundan sonrası sadece morallerin bozulması na yol acacaktır cvp yazdıgımda iyi akşamlar

Hiçbir konu ortada bırakılmaz Tarkan. Bundan emin olabilirsin. Sadece tartışma seyrinden uzaklaştığı için yazdım bunu. Sonuç itibari ile buraya yazan herkes abesle iştigal bir durum görmediğini söyledi demi. Bu aynı zamanda destektir. İstiyorum ki beğendiğimiz veya beğenmediklerimizi açıkça ifade edebilelim ancak birbirimizi kırmadan, hoşgörü çerçevesinde...

Geri