kelebek -ütopik- V.I.P 14 Eyl 2008 #2 Aslında sanırım hepsine ama süslenmek için çok zaman harcaması gereksiz kıskançlığı dedim ben
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2008 #4 Açık söyleyim topluluk yerlerde sakız çiğneyen bayanlardan nefret ediyorum. Nişanlı olayım direkt bitiririm o kadar keskinim yani Diğer ve Gereksiz Kıskançlığına seçenekleri dışında tümünü işaretledim
Açık söyleyim topluluk yerlerde sakız çiğneyen bayanlardan nefret ediyorum. Nişanlı olayım direkt bitiririm o kadar keskinim yani Diğer ve Gereksiz Kıskançlığına seçenekleri dışında tümünü işaretledim
AngeL Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2008 #7 hmm bence: Süslenmek için çok zaman harcamamiza ve Kuaföre verdimiz paraya hic kizmasinlar cünkü onlar icin yapiyoruz sonucda herkes bakimli bir partneri olsun ister dimi? Gereksiz kıskançlığına dedim ben cünkü hic kimse gelmez asiri kiskancliga
hmm bence: Süslenmek için çok zaman harcamamiza ve Kuaföre verdimiz paraya hic kizmasinlar cünkü onlar icin yapiyoruz sonucda herkes bakimli bir partneri olsun ister dimi? Gereksiz kıskançlığına dedim ben cünkü hic kimse gelmez asiri kiskancliga