Gizemli Cadi Forum Gururu 22 Mys 2009 #13 Bizim evde sokakta sakız çiğnemek direkt boşanma sebebidir...Bu güne kadar hiç çiğnemediğim için hala evliyim
Bizim evde sokakta sakız çiğnemek direkt boşanma sebebidir...Bu güne kadar hiç çiğnemediğim için hala evliyim
e-PaCk Forum Gururu 25 Mys 2009 #14 dediklerini yaptırana kadar ısıtıp ısıtıp önlerine aynı şeylerin sunulmasından ;P sakız da evet doğrudur bi de kıskançlık da vardır o da doğrudur =D
dediklerini yaptırana kadar ısıtıp ısıtıp önlerine aynı şeylerin sunulmasından ;P sakız da evet doğrudur bi de kıskançlık da vardır o da doğrudur =D
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Hzr 2009 #15 ortalık yerde sakız çiğnemesi bir bayanın çok çirkin ... ayrıca son zamanlarda çok görür oldum sokak ortasında,yürürken vs. sigara içmeleri çok itici ve sinir bozucu geldi bana tabi erkekler ne düşünür bu konuda bilemiyorum ...
ortalık yerde sakız çiğnemesi bir bayanın çok çirkin ... ayrıca son zamanlarda çok görür oldum sokak ortasında,yürürken vs. sigara içmeleri çok itici ve sinir bozucu geldi bana tabi erkekler ne düşünür bu konuda bilemiyorum ...
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Ksm 2012 #16 Diğer diyorum o diğere de hepsi diyorum (Yani sanırsam galiba öyledir herhalde yaa kesin olarak)
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Ksm 2012 #17 gereksiz kıskançlık ve ama beni en çok delirten kıskandırmak için yapılan eylemler sakızı benimle yanlızken çiğneyebilir
gereksiz kıskançlık ve ama beni en çok delirten kıskandırmak için yapılan eylemler sakızı benimle yanlızken çiğneyebilir
Auto Üye 27 Ksm 2012 #20 Süslenmek için çok zaman harcamasına Sakız çiğnemelerine Şımarıklığına Kuaföre verdikleri paralara