buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Ock 2017 #11 dderya dediki: Not kağıdına benziyo Genişletmek için tıklayın... sen o zamanlar havada azottun
dderya kOkOşŞ V.I.P 11 Ock 2017 #12 buhurdan dediki: sen o zamanlar havada azottun Genişletmek için tıklayın... Hahahahh keske yetisseydim bu kadar garip bi seyi kullanmaya
buhurdan dediki: sen o zamanlar havada azottun Genişletmek için tıklayın... Hahahahh keske yetisseydim bu kadar garip bi seyi kullanmaya
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Nsn 2017 #13 Biz mikroişlemciler dersinde bios kesmelerini işlerken, disketin bot sektöründen(0. sektöründen) yazmaya başlardık programın hex kodlarını. Hey gidi günler
Biz mikroişlemciler dersinde bios kesmelerini işlerken, disketin bot sektöründen(0. sektöründen) yazmaya başlardık programın hex kodlarını. Hey gidi günler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Eyl 2017 #14 Kardeşim hala disketi bilmiyormuş.. Sordum.. Yeni nesil disket i farklı düşünüyor.. Yakında çocuklar CD leri bilmeyecek
Kardeşim hala disketi bilmiyormuş.. Sordum.. Yeni nesil disket i farklı düşünüyor.. Yakında çocuklar CD leri bilmeyecek