potito Aktif 20 Ekm 2010 #21 Bir Mum OLursun Sevdiğini İp Yapar Koyarsın Bağrının Orta Yerine, O Yandıkça Sen Erirsin.. O Seni Bitirmek İçin Alevine Alev Katar!.. ben de iletini çok beğendim harika olmuş..
Bir Mum OLursun Sevdiğini İp Yapar Koyarsın Bağrının Orta Yerine, O Yandıkça Sen Erirsin.. O Seni Bitirmek İçin Alevine Alev Katar!.. ben de iletini çok beğendim harika olmuş..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Ekm 2010 #24 potito dediki: Bir Mum OLursun Sevdiğini İp Yapar Koyarsın Bağrının Orta Yerine, O Yandıkça Sen Erirsin.. O Seni Bitirmek İçin Alevine Alev Katar!.. ben de iletini çok beğendim harika olmuş.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimmmm
potito dediki: Bir Mum OLursun Sevdiğini İp Yapar Koyarsın Bağrının Orta Yerine, O Yandıkça Sen Erirsin.. O Seni Bitirmek İçin Alevine Alev Katar!.. ben de iletini çok beğendim harika olmuş.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimmmm
potito Aktif 21 Ekm 2010 #26 hoşbuldum, çok teşekkür ediroum. gerçekten çok keyifli,keşke daha önce gelseymişim diyorum. sevgiler..
hoşbuldum, çok teşekkür ediroum. gerçekten çok keyifli,keşke daha önce gelseymişim diyorum. sevgiler..
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Ekm 2010 #28 potito dediki: bu nası bi terbiyesizlik yaa Genişletmek için tıklayın... İcabına bakıyorum.Çünkü böyle dangalaklara burada yer yok.
potito dediki: bu nası bi terbiyesizlik yaa Genişletmek için tıklayın... İcabına bakıyorum.Çünkü böyle dangalaklara burada yer yok.
potito Aktif 26 Ekm 2010 #29 teşekkür ediyorum, çok şaşırdım bi anda ya böyle bişeye rastlayınca. okaar güzel bi site ki bi an şok oldum görünce, kesinlikle yakışmıyor. tekrar teşekkürler jeriko. iyi günler
teşekkür ediyorum, çok şaşırdım bi anda ya böyle bişeye rastlayınca. okaar güzel bi site ki bi an şok oldum görünce, kesinlikle yakışmıyor. tekrar teşekkürler jeriko. iyi günler
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2010 #30 Maalesef bu ş....lerden arada bir de olsa çıkabiliyor. IP adresine de yasak koydum