slmlar..

Hoşgeldiniz, bir aile ortamıdır burası, zor günlerinizin bir an önce bitmesini diliyorum. Acılar paylaşarak azalırmış...

Benimki azalırmı bilmiyorum ancak alışılabilir.. Alışmaya çalışacağım inş...

Öyle olucak emin ol ben seni güldürürüm :D

Desteğin için tşk ediyorum çok iyisin..

Hoşgeldin..Sitem ismini ilk defa duydum güzelmiş..

Tşk ediyorum hb..

Teslimiyetçiliği sevmiyorum kaçmak hiçbir zaman çözüm olmadı olmayacakta. Ah işte ama zor olan bunu öğrenebilmek. Duygular sizi esir aldığında altında ezilmekten başka çare kalmıyor maalesef.

Teslimiyetçiliği sevmiyorum kaçmak hiçbir zaman çözüm olmadı olmayacakta. Ah işte ama zor olan bunu öğrenebilmek. Duygular sizi esir aldığında altında ezilmekten başka çare kalmıyor maalesef.

Eğer size teslim olmaktan başka çare bırakmıyorlarsa teslim olursunuz...Elinizden başka birşey gelmez. Çünkü hüküm irade bazende sizin kaderiniz başkalarının elindedir...

Öncelikle hoş geldin. Umarım (eminim) burada eğlenceli, yararlı, bol paylaşımların olur. Anladığım kadarıyla biraz (bayağı) yormuşlar seni. Senin de dediğin gibi bazen elinde olmadan pes ettiriyorlar, lakin ne kadar pes ettirenler varsa bir o kadar da pes etmeni istemeyenler vardır. Evet bazen kendi iradesinde değil insanın, ama yinede değmez. (Sırf olanlara inat, yaşama inat, pimi çekilmiş el bombasının üstünde bile olsan gülümse...) Sen ve şen kal... EMİ. İyi forumlar dilerim.

Sitem hosgeldin keyifli vakit gecirmemen mümkün degil burada. hadi bir gülücük :)

Çok tşk ediyorum samimiyetinz ve ilginiz için al sana gülücük..:)
Öncelikle hoş geldin. Umarım (eminim) burada eğlenceli, yararlı, bol paylaşımların olur. Anladığım kadarıyla biraz (bayağı) yormuşlar seni. Senin de dediğin gibi bazen elinde olmadan pes ettiriyorlar, lakin ne kadar pes ettirenler varsa bir o kadar da pes etmeni istemeyenler vardır. Evet bazen kendi iradesinde değil insanın, ama yinede değmez. (Sırf olanlara inat, yaşama inat, pimi çekilmiş el bombasının üstünde bile olsan gülümse...) Sen ve şen kal... EMİ. İyi forumlar dilerim.

Herşeye herkese inat direnicem. desteğiniz için çok saolun..
Olur mu hiç herkesin aramızda yeri vardır.
Sizde hoşgeldiniz.
Çekin bi sandalye geçin aramıza :)

Keyifli forumlar :)

Geçtim bile.. tşk ediyorum çok ama çok tşk ediyorum..

Geri