Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 15 Ags 2021 #31 Elazığğğğ Mesela yani Edirne demiyim şimdi oyunu kitlersin Erzincan diyorum
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 15 Ags 2021 #32 Ayyy bir an heyecanlandım sonrası hüsran Nevşehir
Artemis Özel Üye Özel üye 16 Ags 2021 #35 yilmaz27 dediki: ayvacik Genişletmek için tıklayın... öyle bir şehir mi var ya
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ags 2021 #36 Artemis dediki: öyle bir şehir mi var ya Genişletmek için tıklayın... var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Artemis dediki: öyle bir şehir mi var ya Genişletmek için tıklayın... var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Artemis Özel Üye Özel üye 16 Ags 2021 #37 yilmaz27 dediki: var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıklayın... o bir ilçe ama hahaha
yilmaz27 dediki: var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıklayın... o bir ilçe ama hahaha