kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Tem 2016 #1,476 YoRuMSuZ dediki: Aylak Genişletmek için tıklayın... Hala uyku modundayim ama.. Bakma hatayi once ben yapmasaydim ugrasirdim seninle ama elmahkum idare edicez artik Laktoz
YoRuMSuZ dediki: Aylak Genişletmek için tıklayın... Hala uyku modundayim ama.. Bakma hatayi once ben yapmasaydim ugrasirdim seninle ama elmahkum idare edicez artik Laktoz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Tem 2016 #1,477 Yakıt YA bende sen de bir harf değiştirme oyunu ve son heceyi karıştırdık Kutlu
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Tem 2016 #1,478 Hayir sen yazdiklarini degistiriyosun gozlerimden suphe bile ettim biara benmi yanlis goruyorum da yanlis yaziyorum diye Lu ile sizden alalim bikelime ben bulamadim da
Hayir sen yazdiklarini degistiriyosun gozlerimden suphe bile ettim biara benmi yanlis goruyorum da yanlis yaziyorum diye Lu ile sizden alalim bikelime ben bulamadim da
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Tem 2016 #1,480 YoRuMSuZ dediki: Lunpark Genişletmek için tıklayın... Bu ne simdi ama yaa Parkçı busaatte bukadar uydurabildim
YoRuMSuZ dediki: Lunpark Genişletmek için tıklayın... Bu ne simdi ama yaa Parkçı busaatte bukadar uydurabildim