KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #1,132 r0se dediki: Diye diye bitirdin bizi Genişletmek için tıklayın... Bizi ona buna benzetme, ne saygımızdan,ne edebimizden nede sevgimizden ödün vermeyiz
r0se dediki: Diye diye bitirdin bizi Genişletmek için tıklayın... Bizi ona buna benzetme, ne saygımızdan,ne edebimizden nede sevgimizden ödün vermeyiz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #1,134 Vermeyiz tabiii pardon Kimseye kötülük yapmadım
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2014 #1,135 katip dediki: Vermeyiz tabiii pardon Kimseye kötülük yapmadım Genişletmek için tıklayın... )) Yapmadım aksini hiç birseyin
katip dediki: Vermeyiz tabiii pardon Kimseye kötülük yapmadım Genişletmek için tıklayın... )) Yapmadım aksini hiç birseyin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #1,136 Birşeyin içeriğine bakınca çok şey aklıma geliyor, biz siz onlar gibi...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #1,138 r0se dediki: Gibiyle nasıl bir cümler baslaki bilemedim Genişletmek için tıklayın... Valla haklısın kelimeleri ayarlamıyorum öyle denk geliyor. Bilemedim tüm umutların bir son bahar gecesinde tükeneceğini...
r0se dediki: Gibiyle nasıl bir cümler baslaki bilemedim Genişletmek için tıklayın... Valla haklısın kelimeleri ayarlamıyorum öyle denk geliyor. Bilemedim tüm umutların bir son bahar gecesinde tükeneceğini...
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2014 #1,139 katip dediki: Valla haklısın kelimeleri ayarlamıyorum öyle denk geliyor. Bilemedim tüm umutların bir son bahar gecesinde tükeneceğini... Genişletmek için tıklayın... upsss bu çok iyidi Tükeneceğini bile bile tüketmek niye?
katip dediki: Valla haklısın kelimeleri ayarlamıyorum öyle denk geliyor. Bilemedim tüm umutların bir son bahar gecesinde tükeneceğini... Genişletmek için tıklayın... upsss bu çok iyidi Tükeneceğini bile bile tüketmek niye?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #1,140 r0se dediki: upsss bu çok iyidi Tükeneceğini bile bile tüketmek niye? Genişletmek için tıklayın... Niye sana atfettiğim tüm kelimeleri görmezlikten geliyorsun zalim
r0se dediki: upsss bu çok iyidi Tükeneceğini bile bile tüketmek niye? Genişletmek için tıklayın... Niye sana atfettiğim tüm kelimeleri görmezlikten geliyorsun zalim