YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Tem 2014 #1,301 Sevgiliye giden yolda neler çektiğimi kimse bilmez
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Tem 2014 #1,305 LâL dediki: Fedakarlıkları , Hak Edenler İçin Yapmalıyız . Genişletmek için tıklayın... Yapmalıyız elbet elimizden ne gelirse...
LâL dediki: Fedakarlıkları , Hak Edenler İçin Yapmalıyız . Genişletmek için tıklayın... Yapmalıyız elbet elimizden ne gelirse...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 25 Tem 2014 #1,306 alemdar dediki: Yapmalıyız elbet elimizden ne gelirse... Genişletmek için tıklayın... Gelirse Diye Açık Tuttum Kapıları . .
alemdar dediki: Yapmalıyız elbet elimizden ne gelirse... Genişletmek için tıklayın... Gelirse Diye Açık Tuttum Kapıları . .
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Tem 2014 #1,307 LâL dediki: Gelirse Diye Açık Tuttum Kapıları . . Genişletmek için tıklayın... Kapıların hep açık olsun...
LâL dediki: Gelirse Diye Açık Tuttum Kapıları . . Genişletmek için tıklayın... Kapıların hep açık olsun...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Tem 2014 #1,309 LâL dediki: Olsun , Ben Daha Önce de Tattım Aldatılmayı . Genişletmek için tıklayın... Aldatılmayı hak etmiyorsun...
LâL dediki: Olsun , Ben Daha Önce de Tattım Aldatılmayı . Genişletmek için tıklayın... Aldatılmayı hak etmiyorsun...
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 25 Tem 2014 #1,310 Hak etmiyorsun ama üzülüyorsun , bazen değmeyen insanlar üzüyor seni , sonra içinde öfken birikiyor üzüyorsun insanları.
Hak etmiyorsun ama üzülüyorsun , bazen değmeyen insanlar üzüyor seni , sonra içinde öfken birikiyor üzüyorsun insanları.